Byagervej 63A, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 99 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 1985

Adresse

Byagervej 63A, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.298.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.286 kr.
  • Sagsnummer 3222
  • Boligareal 99 m²
  • Etager 2

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af i rolige omgivelser? Så fortjener dette rækkehus i Beder bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Byagervej 63A for jer.

Rækkehuset blev opført i 1985, men har sidenhen gennemgået flere moderniseringer. Den nuværende ejer har fx renoveret badeværelset i 2014, åbnet køkkenet op, opført en træterrasse i 2018 samt opsat loftspots med dæmper i hele huset, så der i dag er en indbydende og lys stemning i både stueplan og på 1. sal. Boligens 99 kvm byder på både en stueplan med køkkenalrum, et værelse, badeværelse, bryggers samt en udestue, mens I på 1. sal finder stue og et værelse.

Køkkenet er med træbordplade og hvide elementer, mens I har god skabs- og bordplads til hverdagens madtrylleri. I køkkenalrummet er der lagt flot skibsgulv, hvor I passende kan have spisebordssættet stående, mens I kan nyde det dejlige lysindfald fra glas- og dørpartiet ud til terrassen. På den private træterrasse kan I nyde sommeren og tænde op under grillen, mens I herfra har indgang til den hyggelige udestue. Udestuen giver jer gode rammer til fx at koble fra og slappe af med en god bog, mens I har et roligt udsyn til den fine have.

I stueetagen finder I boligens badeværelse. Badeværelset er med grålige fliser i gulvet og separat bruseniche, mens håndvasken er placeret i et fint skabsarrangement med opbevaringsplads. I finder også et soveværelse, der er godt udformet, mens det har et naturligt lysindfald fra vinduet.

Et trappeopløb fører fra køkkenalrummet op til rækkehusets 1. sal. Her finder I den hyggelige stue, hvor I har god plads til at lave sofaarrangement, så I kan samles i de bløde lag, når aftenen har filmhygge på programmet. Fra stuen har I udgang til en fin altan med udsigt over terrasse og have, mens I også finder et fint værelse, der fx kan bruges som gæsteværelse eller kontor.

Endvidere byder boligen også på et fint bryggers med plads til vaskemaskine.

Beder er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er et godt udvalg af sportstilbud til både børn og voksne. Boligen er placeret i et roligt rækkehuskvarter med godt naboskab. Her kan I nyde en hverdag med kort til hverdagens gøremål. Hvis I har glemt mælken til aftensmaden, så har I fx blot 350 meter til Netto, mens byens velanlagte stisystem sikrer børnene tryg og hurtig adgang til både skole, sport og legeaftaler. I har samtidig også kort til det lokale letbanestop, hvormed I kan være i Aarhus C på 30 minutter. Hvis I tager bilen, så tager det 17 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker en velholdt bolig, hvor I har skønne rammer til at forme en rolig hverdag tæt ved både skole, indkøb og fritidsaktiviteter. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Byagervej 63A i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere