Junivej 38B, 8210 Aarhus V – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 98 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke F

Opført/Ombygget 1984

Adresse

Junivej 38B, 8210 Aarhus V

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.079 kr.
  • Sagsnummer 3995
  • Boligareal 98 m²
  • Etager 1

Hvis I drømmer om et rækkehus, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg, mens I kan nyde en rolig placering tæt ved bl.a. skole og indkøb, så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Junivej 38B i Aarhus V for jer.

Boligen blev opført i 1984, hvor bl.a. brune trælofter og røde flisegulve var et hit. Rækkehuset fremstår velholdt, men hvis 80’er looket ikke er jeres stil, så giver denne bolig jer mulighed for at sætte jeres eget præg og forme et hjem, der er lige efter jeres smag. Hjemmets 98 kvm byder på både entré, køkkenalrum, bryggers, to værelser, en stue samt et badeværelse.

I køkkenalrummet er der rødlige fliser i gulvet, ligesom køkkenets greb, kogeplade, håndvask og ovn er i tråd med den farverige stil. Her har I god bordplads til hverdagens madtrylleri, mens der er mulighed for at nyde måltider ved spisepladsen til et grønt udsyn fra køkkenvinduerne. Fra køkkenalrummet har I adgang til boligens bryggers, hvor der er opbevaringsplads samt plads til vaskemaskine.

Stuen er husets hjerterum. Her har I både plads til gæster ved spisebordssættet, mens I kan arrangere en hyggelig stuekrog, hvor I kan smide jer i de bløde lag til en god film. Stuen inviterer lys og liv ind gennem sine mange vinduer, mens I herfra har udgang til haven. I den sydvendte have kan I nyder mange solrige timer, mens der er lagt fliser til terrasse, som kunne nyde godt af nogle grønne fingre.

I finder også et funktionelt badeværelse med grålige fliser i gulvet, en rummelig, separat bruseniche, mens der er opbevaringsplads i skabsarrangementet ved håndvasken.

Boligens to værelser er godt udformet, så de er lette at indrette, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Det ene værelse er med indbyggede skabe, hvor der er god opbevaringsplads.

Endvidere finder I også en carport samt et skur, hvor I kan opbevare fx cykler og haveredskaber.

Boligen er beliggende i et roligt villakvarter. Her kan I nyde en hverdag med kort til skole, dagsinstitutioner og indkøb. I har fx gåafstand til indkøbsmuligheder som Fakta og Lidl, og dagsinstitutioner, mens det kun kræver 4 minutter på pedalerne at cykle hen til folkeskolen, Ellehøjskolen. Hvis I trænger til en hyggelig gåtur, så ligger Marienlystparken blot få hundrede meter væk, hvor I finder både golfklub, fodboldbane, legepladser og udsigtsposter. Hvis I vil ind til Aarhus C en tur, så tager det blot 12 minutter i bil.

Dette rækkehus er for jer, der ønsker en rolig placering, hvor I har kort til både indkøb, skole og legepladser, mens I har mulighed for at forme et hjem, der er lige efter jeres smag. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Junivej 38B i Aarhus V for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Aarhus V

Hasle TorvAarhus StatsgymnasiumFakta i Aarhus VAarhus VAarhus VAarhus BSS

Aarhus V er bydelen i Aarhus for alle typer, børnefamilier, par, ældre ægtepar, singler. Her finder du både lejlighedsblokke, villakvarterer samt rækkehuse. Der er alt for enhver.

I Aarhus V er der skoler, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand.

Kvartererne i Aarhus V er Fuglebakken, Hasle, Herredsvang, Frydenlund, og Møllevangen. Dette område i Aarhus giver muligheder for både lejlighedskomplekser eller villaer og rækkehuse.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere