Byagervej 4A, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 92 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1982

Adresse

Byagervej 4A, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.563 kr.
  • Sagsnummer 3738
  • Boligareal 92 m²
  • Etager 1

I det hyggelige Beder har du nu mulighed for at få fat i dette indflytningsklare rækkehus. Huset ligger rigtig godt i forhold til både skole, daginstitutioner og indkøb samt natur og parker. I Beder vil du yderligere kunne opleve en dejlig stemning og et byliv i et afslappende gear.

Huset her er utrolig godt indrettet hvad angår funktionalitet, og designmæssigt er der heller ikke noget at sætte en finger på.

Den funktionelle indretning gør huset ideelt til både førstegangskøbere såvel som seniorparret. Du får her en bolig med to gode værelser samt et stort køkken-alrum, hvor du har rig mulighed for gastronomisk udfoldelse og med rigtig gode opbevaringsmuligheder samt et dejligt lysindfald. I forlængelse af køkkenet har du spisestue og stue. Rummets størrelse giver mange muligheder bl.a. et ekstra værelse. Til de hyggelige aftener på sofaen eller når der kommer gæster, kan brændeovnen være med til at skabe endnu mere hygge og stemning.

Fra stuen er der udgang til terrasse og have. Begge er vedligeholdelsesnemme og super hyggelige. Her kan man sagtens læse en bog, mens børnene leger eller nyde sin morgenkaffe - mulighederne er mange.

Huset byder endvidere på et lækkert badeværelse med gulvarme, samt en entre med indbygget skabe og masser af vægplads, hvis mere opbevaring skulle blive nødvendigt.

Til huset er der tilhørende skur og carport.

Alt i alt et dejligt rækkehus med gode rammer for et hyggeligt hjem. Har boligen vakt din interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os til at fremvise den for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere