Byvej 26D, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 143 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1987

Adresse

Byvej 26D, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.395.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.217 kr.
  • Sagsnummer 2568
  • Boligareal 143 m²
  • Etager 1

Fra denne helt rolige og centrale beliggenhed kan man sikkert bevæge sig rundt i byen via stisystemet, der binder Beder sammen. Her kommer man bl.a. sikkert til skole, til idrætsfaciliteterne ved Egelund, hyggelig skovtur i Vilhelmsborg skoven, samt til de mange grønne parker og skønne legepladser, der ligger godt fordelt i hele byen.

Huset fremstår tidssvarende og moderne. Her er god plads til den store børnefamilie eller parret som bare ønsker god plads.

I 2006 blev huset til- og ombygget. Et kæmpe stort soveværelse kom til på 1. salen, og i stueplan blev bryggerset udvidet og gjort enormt brugbart. I stueplan er køkkenet af en god størrelse med masser af skabs-og bordplads samt ligger i åben forbindelse med spiseplads. Køkkenet er et Svane køkken fra 2009. I stuen er der god plads til hele familien, og de store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald. Her er ligeledes udgang til huset skønne solrige og sydvendte terrasse samt en yderst overskuelig have bestående af græsplæne og enkelte træer/buske.

I stueplan finder vi endvidere husets bryggers og gæstetoilet.

Førstesalen er indrettet med fire gode værelser af lidt forskellig størrelse men alle meget brugbare og funktionelle. Der er endvidere et lyst badeværelse samt et stort repos med opgang til en god og brugbar hems (ikke godkendt), som familien har brugt som kontor.

Udenfor er der fælles parkeringsplads og cykelskur samt et stort grønt område, der giver rigtig god plads til leg, hygge og afslapning.

Vi, hos Aarhus Mæglerne, glæder os til at vise et populært hus i et attraktivt område.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere