Byagervej 58A, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 104 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1986

Adresse

Byagervej 58A, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.470 kr.
  • Sagsnummer 4315
  • Boligareal 104 m²
  • Etager 1

Hvis I drømmer om et rækkehus, hvor I kan nyde en rolig hverdag tæt ved skole, indkøb og natur, så er Byagervej 58A et rigtig godt bud på netop det.

Rækkehuset er løbende blevet renoveret og fremstår derfor i dag med et gennemgående indbydende udtryk.

Boligens lyse Kvik-køkken har både god skabs- og bordplads. I køkkenet er der store ovenlysvinduer, som giver rummet et skønt lysindfald og skaber en afslappende stemning. I forlængelse af køkkenet er boligens spiseafdeling, der inviterer til masser af hygge og nærvær under madlavningen. Den store stue har god plads til stort sofaarrangement. Fra stuen har I direkte udgang til boligens store terrasse, der er overdækket og lægger op til mange gode timer udendørs. Fra terrassen er der desuden adgang til boligens carport, der byder på skur samt værksted med god plads til div. opbevaring.

Boligens tre værelser er alle lyse og godt udformet med et naturligt lysindfald. Det ene værelse har desuden en god, brugbar hems. Badeværelset er renoveret i 2021 og er med lyst skabsarrangement, separat bruseniche og gulvvarme.

I boligen findes desuden et bryggers med god plads til både vaskesøjle og opbevaringsplads i det indbyggede skab. Bryggerset er med praktisk flisegulv og egen indgang. Boligen har desuden installeret solceller.

Beder er en dejlig by at bo i med et stærkt foreningslivet og mange lokale sportstilbud for både børn og voksne. I rækkehuset på Byagervej kan I nyde en placering tæt ved alle hverdagens gøremål med kort til både skole, daginstitutioner og indkøb. Samtidig har I kort til at nyde en gåtur i Vilhelmsborg Skov, og hvis I tager bilen, har I under 10 minutter til Mariendal og Ajstrup Strand. Beder har eget letbanestop samt hyppige busafgange til Aarhus C, som gør I kan være i centrum på under 30 minutter.

Denne bolig er for jer, der drømmer om en indflytningsklar bolig tæt på hverdagens gøremål. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Byagervej 58A i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere