Bjørnbaksvej 16A, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 107 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1982

Adresse

Bjørnbaksvej 16A, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.090 kr.
  • Sagsnummer 3216
  • Boligareal 107 m²
  • Etager 1

Drømmer I om at bo i et trygt og charmerende område i Viby, tæt på daginstitution, skole, indkøbsmuligheder og offentlige transportmuligheder. Så er vi hos Aarhus Mæglerne stolte af at kunne fremvise Bjørnbaksvej 16A i Viby.

Rækkehuset er placeret på en rolig villavej i Viby, trukket væk fra vejen via egen indkørsel. Huset er løbende blevet moderniseret, og står i dag up to date med mange flotte detaljer. Her kan nævnes ovenlysvinduer i stuen, som naturligt inviterer lyset indenfor.

I modtages via en lys og rummelig entré, hvor I ledes direkte ind til boligens hjerterum. Den flotte kombinerede stue og køkken/alrum. Her har I det naturlige og hyggelige samlingspunkt for hele familien, hvor der kan leges, geares ned, hygge foran brændeovnen og være sammen, mens der laves mad og lektier.

De store vinduespartier og den direkte udgang til boligens hyggelige sydvendte terrasse svøber stuen ind i et skønt lys, og inviterer naturen indenfor. Terrassen er en naturlig forlængelse af stuen i sommermånederne, og ligger op til grillaftener med venner og familie.

Det velholdte køkken er de perfekte rammer for Jer, der kan lide at udfordre Jeres gastronomiske kunnen i. Fra køkkenet finder I et funktionelt og veludnyttet bryggers, med vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere finder I 3 gode værelser, hvoraf det ene har garderobevæg, herudover er der et flot badeværelse.

Den aflukkede have byder på stor sydvendt træterrasse og en god græsplæne for familiens mindste at lege på. Et nyere atelier i forlængelse af værksted åbner op for et væld af muligheder, hvad enten man ønsker sig et hjemmekontor eller studio - kun fantasien sætter grænser. De store vinduespartier, der vender mod husets have, sørger for et flot lysindfald.

Nærområdet byder på alt, hvad en børnefamilie kunne drømme om. I finder flere gode skoler, daginstitutioner, bybusser og indkøbsmuligheder. 10 min på jernhesten og I har Aarhus centrum, der byder på cafeer, kulturtilbud og shopping. Via en god cykeltur finder I Mindeparken, Marselisborg Slot, Tivoli, og Ceres Park Arena, der alle er et besøg værd.

Alt i alt er dette hyggelige rækkehus et skønt hus for Jer, der drømmer om et sted med plads, egen lille overskuelig have, beliggende i et trygt og roligt nærområde, og som samtidig er i kort afstand til Aarhus Centrum. Har boligen vakt Jeres interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Vi glæder os hos Aarhus Mæglerne til at byde Jer velkommen!

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere