Bangsboparken 84, 8541 Skødstrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 124 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 2005

Adresse

Bangsboparken 84, 8541 Skødstrup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.785.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.467 kr.
  • Sagsnummer 1785
  • Boligareal 124 m²
  • Etager 2

Velkommen til et meget spændende rækkehus med en af byens bedste udsigter. Her er en dybde og forskellighed i udsigten, så du drages hele tiden hen til de store vinduespartier for at nyde omgivelserne.

Her er man lykkedes med at skabe et spændende og utraditionelt byggeri i forskudte plan og samtidig med en moderne indretning. De forskellige niveauer giver mange vinkler på rummene og dit blik vil hele tiden fange noget interessant.

Ved ankomsten til huset er der skabt et miljø med mulighed for hygge og gode stunder. Lige inden for døren i entréen er der adgang til husets badeværelse og køkken alrum.

Køkkenet er fra 2016, og her er det, på en smart måde, valgt at placere ovn og mikroovn i et højskab, så det ikke tager plads fra den resterende del af køkkenet. Der er rigtig højt til loftet, og samtidig god plads til spisebord.

Badeværelset er moderniseret i 2016, og fremstår med et varmt og kvalitetsmæssigt udtryk.

På 1. salen er der 3 værelser, som alle har en sublim udsigt og endvidere er nemme at indrette.

Stuen er stor og her er både plads til spise afdeling og sofa arrangement. Fra stuen er der ligeledes udgang til den skønne terrasse, hvor der er et miljø med kuperet terræn, en hyggelig sø foran huset og havet i baggrunden.

I de fleste af husets rum er gulvene nyere slebne, og står i et pænt lyst udtryk.

Udenfor er der et rigtig godt og isoleret skur, samt en stor carport.

Bangsboparken ligger centralt til skole og institution, indkøb, motorvej og off. transport. Miljøet tæt ved huset er præget af en god blanding af unge og ældre, familier og singler.

Aarhus Mæglerne glæder sig rigtig meget til at vise dig boligen.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Skødstrup

skoedstrup-skiltSkødstrup stationStrand ved SkødstrupSkødstrup skoleSkødstrup LægepraksisSkødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. Der er gode muligheder for at komme til Aarhus eller på motorvejen.

Skødstrup er i rivende udvikling med nye boligområder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og tog.

I Skødstrup kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere