Risvej 57, 8660 Skanderborg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 192 m²

Grundareal 693 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke E

Opført/Ombygget 1900

Adresse

Risvej 57, 8660 Skanderborg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.883 kr.
  • Sagsnummer 3171
  • Boligareal 192 m²
  • Grundareal 693 m²
  • Kælderareal 16 m²
  • Etager 3

Drømmer I om en villa med sjæl og historie og mange unikke detaljer? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Risvej 57 i Ris for Jer.

Ris er en dejlig by med et godt naboskab tæt på Ejer Bjerge, Aarhus og Skanderborg. Vuggestue, børnehave og skole er samlet ét sted i byen, som gør det til en dejlig og tryg start på livet for de små. Der er i nabolaget ikke langt til en hjælpende hånd, om man hjælper hinanden med at hente børn eller mangler sukker, så er der altid hjælp at hente.

Der er endvidere et rigt og aktivt foreningsliv, hvor der kan dyrkes håndbold, fodbold og yoga. Der er aktiviteter for hele familien. Nærområdet er trygt og roligt og består af en blanding af børnefamilier, pensionister og par.

Når I træder ind boligens rummelige entré vil I straks fornemme den unikke sjæl villaen, der tidligere har fungeret som købmandsbutik, bærer på. Stueplanet byder på intet mindre end et stort værksted, badeværelse med bruseniche og kar, et stort køkken/alrum, stue samt en rummelig og funktionel forældreafdeling med walk-in. Fra stuen er der udgang til villaens træterrasse, hvorfra morgenkaffen let glider ned til udsigten af grønne vidder.

Det rummelige køkken/alrum inviterer til samvær for både venner og familie, hvad enten det er over aftensmaden eller lektierne, der laves. Et naturligt samlings- og leverum til hyggelige stunder.

Fra køkken/alrummet kan I tage turen videre op til 1. salen, hvor I bliver mødt af et stort opholdsrum med synlige bjælker, som fordeler 1. salens 3 værelser samt toilet. Mulighederne er mange, hvad enten I drømmer om teenageafdeling, legerum eller noget helt tredje. Mens I nyder en afslappende stund i opholdsstuen og geare ned kan I nyde den skønne udsigt over haven og idylliske vidder.

Villaen er overalt løbende moderniseret, med respekt for originale og unikke detaljer, der giver boligen sjæl og charme .

Det store værksted er et oplagt sted at dyrke sine hobbier, eller indrette sig med kontor eller studio. Sælger har tidligere brugt værkstedet som både hobbyrum og keramikværksted. Derudover byder villaen på en kælder, hvor der mulighed for familiens grovopbevaring samt vaske/tørrerum.

Haven er hyggelig og med solkroge. Her er der plads til både leg og grillhygge og til at dyrke blomster og grøntsager. Til villaen hører der også et udhus/skur, hvor det er muligt at have cykler, græsslåmaskine og overvintrende krukker.

Denne hyggelige villa er for Jer, der ønsker et hjem fyldt med sjæl, og med plads til hele familien.

Villaen er endvidere for Jer, der ønsker et trygt og roligt nærområde, og som stadig ønsker at være tæt på Aarhus og omegn. Har boligen vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Skanderborg

skanderborg-kulturhusetskanderborg-centerskanderborg-stationskanderborg-midtbyskanderborg-soeskanderborg-soe

Skanderborg er en virkelig dejlig by med masser af kreativitet og aktivitet. Byens hovedgade, Adelgade, er et dejligt centrum for folk i Skanderborg med butikker på begge sider.

Skanderborg er i rivende udvikling med nye boligprojekter, som tiltrækker flere og flere børnefamilier, da byen kan tilbyde de nødvendige indkøb, skoler, dagsinstitutioner osv. plus det hyggelige liv inde i centrum, så man ikke behøver at køre helt ind til Aarhus for at få et hyggeligt caféliv.

Der er gode togforbindelser til og fra Aarhus på kun 15 min., så man kan nemt arbejde inde i Aarhus, men nyde lidt mindre byliv i privaten. Skanderborg huser også hvert år, en uge i August, SmukFest, der bringer masser af liv og aktivitet til Skanderborg.

Stilling

skole-stillingStilling søstilling fodboldStillingStillingSkilt i Stilling

Stilling er en eftertragtet lille by i Skanderborg kommune. Byen har skole, indkøb, offentlig transport, og du kan hurtigt komme ind til Skanderborg for at opleve byens centrum med hyggelige cafeer og butikker.

Byen er især eftertragtet blandt børnefamilier, idet den byder på gode områder til børnefamilier. Der er lukkede stisystemer, så det er sikkert for dine børn at cykle rundt i fritiden eller til og fra skole.

Stilling har flotte naturskønne områder næsten lige uden for døren til cykling og/eller gåture, og især Solbjerg Sø er tæt ved. Du får et idyllisk hjem med naturskønne områder tæt på.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere