Skanderborgvej 33, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys og flot treværelseslejlighed på Langenæs

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 95 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1938

Adresse

Skanderborgvej 33, 3 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3993
  • Boligareal 95 m²

Lys og flot treværelseslejlighed på Langenæs

Drømmer du om en lækker oase, hvor du kan nyde godt af en placering tæt ved midtbyen, mens du kan trække dig tilbage og lade op? Så fortjener denne lejlighed i Aarhus C bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skanderborgvej 33, 3. th. for dig.

I denne skønne lejlighed kan du nyde en hverdag tæt ved natur, indkøb og det pulserende byliv i Aarhus C. Boligen blev opført i 1938, men har sidenhen fået lavet flere moderniseringer, mens flere originale detaljer er bevaret. Hjemmet fremstår derfor i dag med et gennemgående flot og indbydende udtryk, hvor hjemmet inviterer lys og liv ind gennem sine mange vinduespartier, mens de fine, lyse trægulve åbner rummene op. Lejligheden byder på både køkken, to stuer, værelse, badeværelse samt to altaner, og med sin gode udformning af værelserne, er den også delevenlig.

Boligens køkken er velholdt og er med træfarvede elementer, opvaskemaskine samt god bord- og skabsplads, der inviterer til bred udfoldelse under hverdagens madtrylleri. Fra køkkenet har du udgang til lejlighedens ene altan, som vender ind mod den store gårdhave. På altanen kan du nemt tænde op under grillen på sommeraftenerne eller nyde morgenkaffen med en rolig udsigt til det store, grønne kastanjetræ i midten gården. Overfor køkkenet finder du spisestuen, hvor du passende kan have spisebordet stående og have plads til mange gæster. En fin, fransk dobbeltdør fører ind til boligens stue og giver mulighed for at få en skøn åbning af rummene i forlængelse. I stuen har du plads til det store sofasæt, så du kan hoppe i de blødere lag til filmhygge efter en lang dag. Stuen har et skønt lysindfald fra det store vindue- og dørparti ud til boligens anden altan. Her har du et dejligt udsyn til by og natur.

Badeværelset er i et tidsløst, moderne design med grålige fliser, gulvvarme og vaskesøjle, mens håndvasken er placeret i et fint, hvidt skabsarrangement med opbevaringsplads. I boligen finder du også et stort værelse, hvor du både har plads til dobbeltseng, skabe og skrivebord. Værelset er med fint, lyst trægulv, mens der er et naturligt lysindfald fra vinduet.

Endvidere er lejligheden en del af en meget velfungerende ejerforening.

Med boligens skønne placering på Langenæs, har du kort til hverdagens gøremål og midtbyens glæder. Du har fx kort gåafstand til indkøb i Fakta og Meny, træning i Fitness World og de mange busforbindelser fra Harald Jensens Plads. Du kan samtidig nyde en placering tæt ved de hviie’s fodboldeventyr i Ceres Arena, koncerter i Tivoli Friheden og hyggelige gåture i Marselisborgskovene. Du har derudover også nem adgang til motorvejen.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Skanderborgvej 33, 3. th. på Langenæs for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 41 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere