Skt. Anna Gade 45B, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Lys og velholdt to-værelseslejlighed på Frederiksbjerg

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 41 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1900

Adresse

Skt. Anna Gade 45B, 4 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4182
  • Boligareal 41 m²

Lys og velholdt to-værelseslejlighed på Frederiksbjerg

På attraktive Frederiksbjerg, får du nu muligheden for at gøre denne charmerende toværelseslejlighed til dit hjem. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skt. Anna Gade 45B, 4. tv. for dig.

Særligt for denne 41 m2 lejlighed, er dens gode lysindfald, der gennem, store vinduespartier i de charmerende skråvægge, lyser lejligheden op, mens det giver dig lyst til at slappe af og ro til at lade op efter en lang dag.

Boligen byder på en mindre entré med plads til overtøj og sko. Pladsen er godt udnyttet og i stuen kan du have spisebord samt stuearrangement. Køkkenet er med hvide elementer der giver et moderne udtryk. Hertil kommer boligens værelse som er indretningsvenligt med god skabsplads. Boligens badeværelse fungerer med skabsarrangement og separat bruseniche.

Endvidere har boligen et kælderrum, hvor der er god plads til opbevaring, og du finder også et vaskerum.

Med boligens skønne placering på en rolig gade på Frederiksbjerg, har du alle storbyens glæder lige om hjørnet. Du er fx i kort gåafstand til hyggelige caféer i Jægergårdsgade, indbydende butikker i Bruuns Galleri og naturrige oplevelser i Marselisborg Skov. Du har samtidig kort til Hovedbanegården, hvorfra der kører letbane, toge samt mange busforbindelser.

Denne bolig er for dig, der drømmer om din egen lækre oase, mens du har alle storbyens glæder lige om hjørnet. Hvis boligen har vakt din interesse, så vil vi glæde os til at fremvise Skt. Anna Gade 45B, 4. tv. på Frederiksbjerg for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere