Åhusene 9, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 55 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 2014

Adresse

Åhusene 9, 6 4, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.649.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.155 kr.
  • Sagsnummer 4460
  • Boligareal 55 m²

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne skønne lejlighed, der har en herlig udsigt til åen og over byens tage.

Boligen er perfekt til den studerende eller kæresteparret, som ønsker en studiebolig tæt på butikker, cafémiljø og byens øvrige fristelser. Man er desuden omgivet af et spændende grønne nærmiljø og via en bro forbindes man med Brabrandstien og hele det store naturområde ved Brabrand Sø.

Lejligheden er velindrettet med enkelt indretning og store åbne rum. Der er mange fine detaljer og et godt udvalgt materialevalg. Overalt i boligen er der gulvvarme. Badeværelset har vaskemaskine, tørretumbler og separat bruseniche, og endelig er der det stilfulde køkken, som fremstår moderne og med glatte hvide fronter samt stue med udgang til altanen

Derudover får man et godt soveværelse med skabsvæg og et godt lysindfald og en misundelsesværdig udsigt fra den store altan.

Til boligen hører parkeringskælder med mulighed for at leje p-plads.

Ring til os, hvis du ønsker en fremvisning af denne fantastiske lejlighed.


Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 82 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere