Gratis salgsvurdering - Åbyhøj en bydel vest for Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Åbyhøj

En god start

Stærkt lokalkendskab i Åbyhøj

Hos Aarhus Mæglerne tror vi på at vejen til et godt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Vi er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Åbyhøj, og vi ved hvor vigtigt det er at have kendskab til nærområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Åbyhøj. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Åbyhøj. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

MØD MORTEN ILSØE KJELDSEN

  • Har tidligere været bosat i Åbyhøj i flere år
  • Stort lokalt kendskab

KONTAKT MORTEN:

mk@aarhusmaeglerne.dk

Tlf. 28 10 89 81

Om Åbyhøj

Åbyhøj er en fantastisk bydel lige uden for Aarhus C. Bydelen er perfekt til studerende, par eller nystiftet familie, som gerne vil bo i udkanten af Aarhus centrum, men stadig føle storbylivet tæt på. I Åbyhøj kan du finde skole, daginstitution, indkøb, tæt til flotte naturområder og aktivt lokalmiljø.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Åbyhøj

Solgt

Silkeborgvej 315, st. tv,
8230 Åbyhøj

Solgt

Silkeborgvej 315, st. th,
8230 Åbyhøj

Solgt

Silkeborgvej 315, st. th,
8230 Åbyhøj

Solgt

Silkeborgvej 315, 2 tv,
8230 Åbyhøj

Solgt

Silkeborgvej 315, 2 tv,
8230 Åbyhøj

Solgt

Silkeborgvej 315, 2 th,
8230 Åbyhøj