Gratis salgsvurdering - Brabrand lige ved Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Brabrand

En god start

Stærkt lokalkendskab i Brabrand

Vi tror på at det vigtigste ved et succesfuldt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Aarhus Mæglerne er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Brabrand, og vi ved hvor vigtigt det er at have kendskab i lokalområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Brabrand. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Brabrand. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Mød Morten Ilsøe Kjeldsen

  • Født og opvokset i Brabrand
  • Stort lokalt kendskab

KONTAKT MORTEN:

mk@aarhusmaeglerne.dk

Tlf. 28 10 89 81

Om Brabrand

Forstaden Brabrand der ligger ca. 6 km fra Aarhus C byder på dejlig natur med sø og skov lige udenfor døren. Der er gode transportmuligheder til og fra Aarhus og med let adgang til motorveje i flere retninger. Der er gode indkøbsmuligheder og et rigt kultur- og idrætsliv.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte i Brabrand

Solgt

Pallisvej 30,
8220 Brabrand

Solgt

Helenelyst 191,
8220 Brabrand

Solgt

Langdalsvej 47,
8220 Brabrand

Solgt

Pallisvej 60,
8220 Brabrand

Solgt

Silkeborgvej 710,
8220 Brabrand

Solgt

Silkeborgvej 510,
8220 Brabrand