Gratis salgsvurdering - Egå lige ved Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Egå

En god start

Stærkt lokalkendskab i Egå

Vi tror hos Aarhus Mæglerne, at nøglen til et godt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Vi er din lokale og uafhængige ejendomsmægler i Egå, og vi ved hvor essentielt det er at have et godt kendskab til nærområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Egå. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Egå. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Om Egå

Egå er en naturskøn lille by ca. 8-9 km fra Aarhus, som er tæt beliggende på Vejlby, Risskov og Skejby. Egå Marina er især attraktiv til gåture for folk, som bor i og omkring Aarhus. Det er byen, som tiltrækker mange børnefamilier pga. afstanden til Aarhus. Der er gode stisystemer til cykelture, i løb, på gåben samt til og fra skole.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS