Gratis salgsvurdering - Galten vest for Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Galten

En god start

Stærkt lokalkendskab i Galten

Vi tror hos Aarhus Mæglerne, at nøglen til et godt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Vi er din lokale og uafhængige ejendomsmægler i Galten, og vi ved hvor essentielt det er at have et godt lokalkendskab.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Galten. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Galten. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Mød Jonas Bojsen

  • Stort lokalt kendskab
  • Har solgt en masse boliger i nærområdet
  • Flere års erfaring i Egå

KONTAKT JONAS:

jonas@aarhusmaeglerne.dk

Tlf. 50 95 98 14

Om Galten

Galten er byen, som har det hele. Byen har aktivt sportsmiljø, biograf, masser af butikker, gode indkøbsmuligheder, børnehaver, plejehjem, lækre spisesteder og masser af naturskønne områder. Du finder mange familievenlige kvarterer, og en by med masser af liv og glade dage. Tæt på både Aarhus og Silkeborg med let adgang via motorvejen.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Galten

Solgt

Vesterbro 1A,
8464 Galten

Solgt

Vesterbro 41,
8464 Galten

Solgt

Vibevænget 9,
8464 Galten

Solgt

Brombærvænget 2,
8464 Galten

Solgt

Flintevænget 2,
8464 Galten

Solgt

Røddikvej 79,
8464 Galten