Gratis salgsvurdering - Harlev udenfor Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Harlev

En god start

Stærkt lokalkendskab i Harlev

Hos Aarhus Mæglerne tror vi på at baggrunden for et godt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Vi er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Harlev, og vi ved hvor vigtigt det er at have et stærkt lokalkendskab.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Harlev. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Harlev. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Mød Morten Ilsøe Kjeldsen

  • Har været bosat i Harlev i mere end 10 år
  • Stort lokalt kendskab

KONTAKT MORTEN:

mk@aarhusmaeglerne.dk

Tlf. 28 10 89 81

Om Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser. Du finder også skoler, indkøb, daginstitutioner, restauranter, og naturskønne områder. Tæt på motorvej til Aarhus, Silkeborg, Horsens og Randers.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Harlev

Solgt

Kornelvej 38,
8462 Harlev J

Solgt

Gammel Stillingvej 447,
8462 Harlev J

Solgt

Vestervej 4,
8462 Harlev J