Gratis salgsvurdering - Hjortshøj nær Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Hjortshøj

En god start

Stærkt lokalkendskab i Hjortshøj

Hos Aarhus Mæglerne tror vi på at baggrunden for et godt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Vi er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Hjortshøj, og vi ved hvor vigtigt det er at have et stærkt kendskab i lokalområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Hjortshøj. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Hjortshøj. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Om Hjortshøj

Hjortshøj er en hyggelig forstad landsby tæt beliggende ved Lystrup ca. 14 km nord for Aarhus. Byen er ideel til par, der vil bosætte sig uden for Aarhus. Hjortshøj udstråler landlig idyl med et godt foreningsliv. Du finder skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og aktivt lokalmiljø. Bybus og letbane direkte til Aarhus C.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS