Gratis salgsvurdering - Lystrup tæt på sø natur og by - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Lystrup

En god start

Stærkt lokalkendskab i Lystrup

Vi tror på, at nøglen til et godt boligsalg ligger i et godt lokalkendskab. Aarhus Mæglerne er din lokale og uafhængige ejendomsmægler i Lystrup, og vi ved hvor vigtigt det er at have kendskab til nærområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Lystrup. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Lystrup. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Om Lystrup

Lystrup er en hyggelig og naturskøn by beliggende ca. 10-12 km nord for Aarhus. Det er byen med det hele til børnefamilien, par eller unge, der vil studere i Aarhus. Lystrup har en fabelagtig udsigt over Aarhus bugten og en smuk natur ved Egå Engsø. Let og hurtig adgang til Aarhus og Aarhus N med Letbanen eller Djurslandmotorvejen.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS