Gratis salgsvurdering - Lystrup tæt på sø natur og by - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Lystrup

En god start

Stærkt lokalkendskab i Lystrup

Vi tror på, at nøglen til et godt boligsalg ligger i et godt lokalkendskab. Aarhus Mæglerne er din lokale og uafhængige ejendomsmægler i Lystrup, og vi ved hvor vigtigt det er at have kendskab til nærområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Lystrup. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Lystrup. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

MØD HENRIK TELLERUP

  • Har tidligere været bosat i Lystrup i mere end 20 år
  • Bosiddende i Hjortshøj
  • Stort lokalt kendskab

KONTAKT HENRIK:

henrik@aarhusmaeglerne.dk

Tlf. 51 70 12 65

Om Lystrup

Lystrup er en hyggelig og naturskøn by beliggende ca. 10-12 km nord for Aarhus. Det er byen med det hele til børnefamilien, par eller unge, der vil studere i Aarhus. Lystrup har en fabelagtig udsigt over Aarhus bugten og en smuk natur ved Egå Engsø. Let og hurtig adgang til Aarhus og Aarhus N med Letbanen eller Djurslandmotorvejen.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Lystrup

Solgt

Ørnehøjen 44,
8520 Lystrup

Solgt

Engelstoft 159,
8520 Lystrup

Solgt

Ørnebakken 4,
8520 Lystrup

Solgt

Engelstoft 151,
8520 Lystrup

Solgt

Dannevang 18,
8520 Lystrup

Solgt

Engelstoft 19A,
8520 Lystrup