Gratis salgsvurdering - Sabro tæt på natur og storby - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Sabro

En god start

Stærkt lokalkendskab i Sabro

Vi tror på at det vigtigste ved et succesfuldt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Aarhus Mæglerne er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Sabro, og vi ved hvor vigtigt det er at have kendskab i lokalområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Sabro. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Sabro. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Om Sabro

Sabro er en dejlig lille by ca. 14 km nord for Aarhus med nemme muligheder for at tage bilen ind til Aarhus eller ud på motorvejen. Sabro har mange skønne naturområder lige udenfor døren, hvor du kan nyde en god gåtur eller lang løbetur. Ligger tæt på Tilst med mange indkøbsmuligheder.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Sabro

Solgt

Gammel Viborgvej 81,
8471 Sabro

Solgt

Langfreddal 3,
8471 Sabro

Solgt

Langfreddal 32,
8471 Sabro

Solgt

Møllebakken 37,
8471 Sabro

Solgt

Kirsebærvej 31,
8471 Sabro

Solgt

Langfreddal 30,
8471 Sabro