Gratis salgsvurdering - Skødstrup tæt på natur og by - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Skødstrup

En god start

Stærkt lokalkendskab i Skødstrup

Vi tror på at det vigtigste ved et succesfuldt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Aarhus Mæglerne er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Skødstrup, og vi ved hvor vigtigt det er at have kendskab i lokalområdet.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Skødstrup. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Skødstrup. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Om Skødstrup

Skødstrup er med al sin skønne natur en charmerende by ca. 18-20 km nordøst for Aarhus. I Skødstrup kan du finde skole, daginstitution, indkøb, naturområder, restauranter og et aktivt lokalmiljø. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder såsom bus og letbane.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Skødstrup

Solgt

Bangsboparken 84,
8541 Skødstrup

Solgt

Grenåvej 761B,
8541 Skødstrup

Solgt

Vintergækvej 10,
8541 Skødstrup

Solgt

Rødegevej 16,
8541 Skødstrup

Solgt

Løgten Østervej 155,
8541 Skødstrup

Solgt

Rosenvænget 6,
8541 Skødstrup