Gratis salgsvurdering - Solbjerg syd for Aarhus - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering Solbjerg

En god start

Stærkt lokalkendskab i Solbjerg

Hos Aarhus Mæglerne tror vi på at baggrunden for et godt boligsalg ligger i et stærkt lokalkendskab. Vi er din uafhængige og lokale ejendomsmægler i Solbjerg, og vi ved hvor vigtigt det er at have et stærkt lokalkendskab.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler i Solbjerg. Vi er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed

Book en gratis salgsvurdering af din bolig i Solbjerg. Benyt formularen her på siden eller ring til os på tlf. 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Om Solbjerg

Med nemme forbindelser til Aarhus er Solbjerg en populær by ca. 18-19 km sydvest for Aarhus. Byen har gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave. Solbjerg er perfekt til familier eller par, der ikke vil for langt væk fra Aarhus, da byen har god transportmulighed med bybus.

MØD TEAMET BAG AARHUS MÆGLERNE

Vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne. Vi er en håndfuld stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og uden store overraskelser for dig som boligsælger.

MØD OS

Seneste solgte boliger i Solbjerg

Solgt

Kærgårdsparken 33,
8355 Solbjerg

Solgt

Hasselvangen 14,
8355 Solbjerg

Solgt

Møllegårdsparken 14,
8355 Solbjerg

Solgt

Balskildevej 1,
8355 Solbjerg

Solgt

Hasselvangen 265,
8355 Solbjerg

Solgt

Nordvejen 22,
8355 Solbjerg