Vestervang 8, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 76 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1970

Adresse

Vestervang 8, 2 825, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.298.000 kr.
  • Udbetaling 115.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.545 kr.
  • Sagsnummer 260000110
  • Boligareal 76 m²

Charmerende 3’er ved botanisk have

Vi har fået fornøjelsen af at sætte den charmerende, tre værelses lejlighed i Aarhus C til salg. Lejligheden er prisbelønnet og tegnet af Friis og Moltke.
 
Beliggenheden er helt perfekt. Du får park og bylivet i en og samme omgang, med botanisk have, den gamle by og væksthusene som din nabo samtidig med at du stadig er tæt på byen pulserende liv. Her kan du bo centralt i rolige omgivelser - bedre placeringer fåes snart ikke. Herudover er vi tæt på diverse uddannelsesinstitutioner i form af universitet og BSS og VIA. 
 
Lejligheden byder på en rummelig fordelingsentré og gang med et værelse på hver sin side med de originale Friis og Moltke indbyggede skabe. Herudover er der et stort badeværelse med masser af plads. Lejligheden byder yderligere på et køkken alrum, hvor du kan udforske madens univers, samtidig med at du er en del af selskabet. Udover alrummet har den også en stor stue, med god plads til både sofaarrangement og spisebord/skrivebord. Til sidst har den en stor og rummelig sydvendt altan hvor man kan nyde aftensolen i de rolige og hyggelige omgivelser. 
 
Som køber bliver man en del af en velfungerende ejerforening, som administreres af et professionelt ad­mi­ni­stra­tor­sel­skab med dertilhørende vicevært. Foreningen byder på flere fæl­les­fa­ci­li­te­ter, herunder kan nævnes cykelparkering, gode parkeringsmuligheder og elevator. 
 
Har boligen fanget din interesse? Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 70 70 79 61 eller via hjemmesiden her. Vi ser frem til at vise denne skønne lejlighed frem for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere