Nordborggade 38, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 77 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1952

Adresse

Nordborggade 38, 4 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.386 kr.
  • Sagsnummer 260000198
  • Boligareal 77 m²

Skøn lejlighed uden hjemfaldspligt

Langenæs er et utrolig hyggeligt område i Aarhus, her får du alt i indkøb, grønne områder, og god parkeringsmuligheder. Tag et smut forbi bageren og nyd deres gode brød eller tag en tur op til marked på Ingerslev Boulevard, hvor alverdens gode madvare kan købes i en fantastisk atmosfære.Du kan også tage cyklen ned til Aarhus Centrum eller Marselisborg Lystbådehavn og Marselis skoven.
 
Fra den flotte opgang kommer du ind i lejlighedens entré hvor der er skab til dit overtøj. Fra entréen er der adgang til køkkenet som er fra 2017, hvor der er plads til en lille spiseplads.Lejligheden har to gode værelser ud mod denne flotte gård med store træer og den hyggelige have.Den store stue med rigtig god udsigt og adgang til en stor altan, hvor man kan sidde og nyde det hyggelige kvarter. 
Her bliver man en del af en sund og veldrevet ejerforening med lave fællesudgifter og samtidig gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter, herunder va­ske­fa­ci­li­te­ter, cykelparkering og depotrum.
 
Kan denne lejlighed have din interesse så ring til Aarhus Mæglerne og bestil en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 91 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 88 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere