Ankersgade 7, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 48 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1900/1982

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Ankersgade 7, 4 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.449.000 kr.
  • Udbetaling 125.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.423 kr.
  • Sagsnummer 260000323
  • Boligareal 48 m²
Del denne bolig

Renoveret 2-værelses delevenlig lejlighed på Frederiksbjerg

Det er i Frederiksbjergområdet, du her får muligheden for at flytte ind i en skøn delevenlig 2-værelses lejlighed med fuld udsigt ud over Aarhus.
 
Frederiksbjerg er kendetegnet ved et stort udvalg af restauranter, caféer og barer, og samtidig er du i gåafstand til det livlige bymiljø i midtbyen. Med lejlighedens centrale placering skal du ikke bekymre dig om hverdagens bekvemmeligheder, da indkøb og transport er lige ude for døren, ligesom kulturlivet med Musikhuset og Tivoli Friheden er tæt på.
 
I den velindrettede lejlighed får du en stue med loft til kip og fritlagte bjælker, hvorfra der er adgang til en rummelig hems, som giver mulighed for et ekstra værelse eller kontor med udsigt. Fra soveværelset går du ud på den helt fantastiske altan, hvor du virkelig får udsigt ud over Aarhus by. Ved siden af værelset har du lejlighedens køkken, som var renoveret i 2015. Her får du gode opbevaringsmuligheder, moderne løsninger og en udsigt som gør man har lyst til at tilbringe mere tid i køkkenet. Badeværelset er også præget af en optimering i 2015, hvilket har givet det et moderne udtryk.
 
Denne lejlighed er desuden trukket lidt væk fra de store veje, så du også kan nyde roen ved at bo centralt i byen. Med lejligheden får du også mulighed for at benytte det fælles vaskeri, som er gratis og enkelt at bruge. Ejerforeningen har også fået lagt nyere tag, ligesom lejligheden i sig selv har fået en renoveringstur i 2015, hvor bl.a. køkken, bad og gulv blev skiftet, hvilket gør det nemt for jer købere at flytte ind i.
 
Drømmer du derfor om en charmerende velindrettet delevenlig lejlighed med den centrale placering på Frederiksbjerg, så er det her helt sikkert en du bør se nærmere på.
 
Ønsker du derfor en fremvisning, så er du velkommen til at kontakte os i Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.748.000 kr.

Boligareal 87 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.348.000 kr.

Boligareal 49 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 68 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.545.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.798.000 kr.

Boligareal 74 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere