Vestervej 4, 8462 Harlev J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 106 m²

Grundareal 463 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1955/2021

Adresse

Vestervej 4, 8462 Harlev J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.050.000 kr.
  • Udbetaling 105.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.861 kr.
  • Sagsnummer 260000325
  • Boligareal 106 m²
  • Grundareal 463 m²

Charmerende villa beliggende smukt i udkanten af Aarhus

Beliggenheden på Vestervej 4 giver dig mulighed for at dyrke det rolige Harlev, hvor der samtidig er et rigtig dejligt byliv med kort afstand til skole, børnehaver, legepladser, sportsinstitutioner, golfbane m.v. Du får også en dejlig natur, hvor du kan tage ned i Harlevs bypark med familien.
 
Hvis man gerne vil have en hyggelig tur til Aarhus, så er det let og overskueligt, da motorvejen ligger 2 min. kørsel fra boligen ligesom, du nemt kan tage bybussen fra Harlev direkte til Aarhus C.
 
Når du ser villaen udefra, vil du først og fremmest se den dejlige forhave, hvor der er plads til leg og hyggen. Saml din skønne familie til en god middag og nyd de sene solskinsaftner sammen. Kommer du ind i villaen vil du først tage ind i den rummelig entre, hvor børnene kan smide deres sko og flyverdragter uden det giver mærker i den øvrige del af boligen. Vinduerne og køkkenet er desuden fra hhv. 2017 og 2015, ligesom de 2 værelser mod stuen har gulvvarme, hvilket giver en god komfort. Du har også en rummelig spisestue i forbindelse med stuen. Her kan du både hygge om familien eller fordybe dig i en god bog eller lign.
 
Kvadratmeterne i villaen er udnyttet virkelig godt, og derfor er der ikke den store spildplads, hvilket gør at du får utroligt meget bolig for pengene.
 
I boligen har du også et bryggers i forlængelse af køkkenet.
 
Ønsker du en fremvisning eller blot har spørgsmål til villaen, er du velkommen til at kontakte os ved Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Harlev

Harlev BibliotekNetto HarlevHarlevHarlevNæshøjskolenMeny Harlev

Harlev er den naturskønne by tæt ved Galten og ikke langt fra Aarhus. Harlev er især populær for mange børnefamilier pga. sin beliggenhed, boligtyper og boligpriser.

Byen har gode muligheder, hvis man ønsker at slå sig ned som familie. Der er mange naturskønne områder til gode ture på gåben eller på cykel.

Det er en charmerende landsby med et aktivt lokalmiljø. Der er gode busforbindelser fra Harlev til Aarhus, og ca. 20-25 minutter i bil ind til Aarhus. Du finder også skoler, indkøb, dagsinstitutioner, restauranter, og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere