Gebauersgade 2, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 55 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 2004

Adresse

Gebauersgade 2, 4 25, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.148.000 kr.
  • Udbetaling 110.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.533 kr.
  • Sagsnummer 260000360
  • Boligareal 55 m²

2-værelses lejlighed i indre by

Vi har fornøjelsen af at udbyde denne delevenlige 2-værelses lejlighed, der byder på en moderne oase midt i indre by. Den delevenlige lejlighed befinder sig i "Eckersberg Parken" som blev opført i 2004, og som med sine 178 velproportionerede lejligheder, er et stykke moderne byarkitektur.
 
Lejligheden byder på en vestvendt altan og lade aftensolen kaste sit gyldne skær over byen. Dette er ikke bare en bolig; det er et hjem, hvor du kan skabe uforglemmelige øjeblikke med venner og familie.
 
De to rummelige værelser gør lejligheden delevenlig og ideel til både privatliv og socialt samvær. Indret dine egne hyggelige hjørner og drag samtidig nytte af glæderne ved bylivet lige udenfor din opgang.
 
Placeret i hjertet af Aarhus har du alt inden for rækkevidde - fra shopping og restauranter til kulturelle begivenheder og grønne områder. Denne attraktive beliggenhed giver dig mulighed for at leve det pulserende byliv, mens du har dit eget fristed at vende hjem til.
 
Det flotte køkken og de hvide, stilrene elementer fuldender billedet af denne unikke lejlighed. Køkkenet bliver hjertet af hjemmet, hvor du kan udfolde dine madlavningsevner og skabe mindeværdige øjeblikke. Desuden er der et lækkert lyst badeværelse med separat bruseniche, gulvvarme og indbygget vaskemaskine.
 
Lejligheden giver dig mulighed for at opleve det bedste af bylivet kombineret med den ro, som dit eget hjem kan tilbyde. Tag det næste skridt og gør denne lejlighed til din drømmebase i Aarhus!

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere