Niels Bohrs Vej 35A, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 205 m²

Grundareal 757 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2011

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Niels Bohrs Vej 35A, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 7.998.000 kr.
  • Udbetaling 400.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.277 kr.
  • Sagsnummer 260000498
  • Boligareal 205 m²
  • Grundareal 757 m²
Del denne bolig

Ekstraordinær Funkisvilla i Fysikerkvarteret, Kongsvang

Drømmer du om at bo i en moderne, lavenergivindende bolig med alle tænkelige bekvemmeligheder? Så behøver du ikke lede længere. Vi præsenterer en unik 205 m2 Funkisvilla i ét plan i det eftertragtede Fysikerkvarter i Kongsvang. 
 
Denne villa er opført i 2011 og er bygget af gennemfarvet antracit beton sandwichelementer med høj isolering, hvilket sikrer et lavt energiforbrug. Villaen er udstyret med et avanceret Nilan Comfort anlæg med SafeAir-filter samt centralstøvsuger, som sikrer et sundt og allergivenligt indeklima. 
 
Denne familievenlige villa har fem værelser, to badeværelser, badekar og walk-through-skab i soveværelset. Huset har et imponerende viktualierum med højt til loftet og skydedøre til alle rum, som giver en rummelig og fleksibel indretning.Villaen er ideel for familien med børn, da huset ligger tæt på skoler, vuggestuer, børnehaver, skov, strand og Aarhus C, som kun er 10-15 minutter væk på cykel. Du har også ultrakort afstand til indkøbsmuligheder. 
 
Villaen byder på tre store ovenlysvinduer (1x1m) med regnsensor og el-betjening, der giver et fantastisk lysindfald året rundt..I stuen er der el-udtag i de højtsiddende vinduer, hvis du ønsker at installere el-rullegardiner, og i køkkenet er der forberedt til en indbygget kaffemaskine. I bryggerset er der ført rør, så du nemt kan installere en håndklædetørrer. Alle værelser har flere internetstik, så du kan tilpasse indretningen efter behov uden at være afhængig af placeringen af stikkontakter. 
 
Haven er nem og overskuelig med et charmerende legehus i to etager med indlagt el. Den overdækkede terrasse er det perfekte sted at nyde solen hele dagen. Om aftenen afgiver beton sandwichelementerne varme som en terrassevarmer, hvilket gør det muligt at sove udenfor på de varme sommeraftener.
Grib chancen for at flytte ind i denne fantastiske Funkisvilla, hvor kvalitet, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed. 
 
Kontakt os for en fremvisning i dag!

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 7.298.000 kr.

Boligareal 109 m²

Type Villa

Kontantpris 5.198.000 kr.

Boligareal 210 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 237 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere