Bredgade 69, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 215 m²

Grundareal 1071 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke C

Opført/Ombygget 1890/2021

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Bredgade 69, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Udbetaling 150.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.251 kr.
  • Sagsnummer 260000184
  • Boligareal 215 m²
  • Grundareal 1.071 m²
  • Kælderareal 16 m²
Del denne bolig

Denne imponerende ejendom byder på alt, hvad din familie har brug for og mere til

Velkommen til dit drømmehjem! 
 
Med masser af plads til hele familien byder dette store hus velkommen med åbne arme. Med sine mange værelser er der rigelig med plads til både børnene og gæsterne. Her er det let at finde sit eget roligt hjørne eller samles til hyggelige stunder sammen.
 
Køkken alrummet  danner hjertet i hjemmet, hvor madlavning og familiemåltider bliver til hyggelige stunder, der samler jer alle sammen. Her er der plads til både at lave mad, spise sammen og nyde hinandes selvskab.
 
Huset byder også på en charmerende første sal med loft til kip, der skaber en luftig og rummelig atmosfære. Træd ud på den store altan og nyd solens stråler på de varme dage, mens du kigger udover den store have.
 
Huset har også en tilstødende lejlighed, der giver dig mulighed for at udvide dine kvadratmeter ved blot at vælte en væg. Tidligere ejere har brugt denne lejlighed til at imødekomme gæster med stil, eller udlejet den via Airbnb og derved haft en ekstra indtjening.
 
Men det er ikke kun inde i huset, at der er masser af plads. Den store have med et charmerende orangeri er det perfekte sted til udendørs leg og afslapning. Forestil dig at nyde sommerens solskin omgivet af farverige blomster og duften af frisk natur.
 
Dette hus er ikke bare et hjem - det er en oase af plads, komfort og familiehygge. Tag det første skridt mod jeres nye liv i dette fantastiske hjem - kontakt os i dag  på 70 70 79 61 for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 3.498.000 kr.

Boligareal 160 m²

Type Villa

Kontantpris 5.145.000 kr.

Boligareal 149 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Åbent hus Søndag d. 23/06 kl. 12:00 - 12:30

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere