Skoleparken 89, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 195 m²

Grundareal 1114 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2020

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Skoleparken 89, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 6.298.000 kr.
  • Udbetaling 315.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.815 kr.
  • Sagsnummer 260000317
  • Boligareal 195 m²
  • Grundareal 1.114 m²
Del denne bolig

Drømmebolig i Beder - Perfekt til Familien!

Velkommen til din nye bolig i hjertet af Beder, hvor drømmen om det perfekte hjem bliver til virkelighed! Dette hus fra 2020 ligger på en af de mest eftertragtede beliggenheder i området og har alt, hvad du og din familie behøver for at leve det gode liv. 
 
I dette fantastiske hjem er der bogstaveligt talt højt til loftet. Med de store vinduer, er der fyldt med naturligt lys og en fornemmelse af rummelighed, der vil tage vejret fra dig. 
 
Dette hus er skabt til familielivet med hele 3 værelser dedikeret til børnene. Hver morgen vil de vågne op til et badeværelse, som de kan kalde deres eget. Og for jer forældre er der en privat oase med et rummeligt soveværelse og et walk-in closet, der får selv de største tøjentusiaster til at smile bredt. Til soveværelset er der naturligvis også eget badeværelse. 
 
Midt i boligen er et indbydende og rummeligt multirum, perfekt til samling af børnene og leg. Her kan I skabe uforglemmelige minder, lige fra spilaftener til hyggelige filmnætter. 
 
Det åbne koncept i køkkenalrummet gør det til et ideelt sted for familien at samles, lige fra morgenmadsritualer til hyggelige aftener sammen. Forestil dig at tilberede lækre måltider i det moderne køkken, mens børnene laver lektier ved spisebordet, alt imens I nyder udsigten til den smukke have gennem de store vinduer og terrassedørspartier. 
 
Der er også tænkt på en masse gode praktiske løsninger. I forlængelse af køkkenet er der etableret et praktisk opbevaringsrum til alt det som ikke skal være fremme i køkkenet til daglig. 
Det store indgangsparti giver mulighed for at hænge overtøj, og der er god plads til at børn og venner kan komme hjem. Husets bryggers ligger lige ved entréen, og du behøver derfor ikke bekymre dig om uorden i resten af huset, da bryggerset holder det hele organiseret og adskilt fra de andre rum. 
 
Dette hjem er en sand perle med arkitektonisk gennemførelse i særklasse og høj kvalitet i alle detaljer. Hvert rum er nøje designet for at skabe den perfekte harmoni mellem æstetik og funktionalitet. 
 
Ved ankomst til huset er der god plads til bil og cykler i den store indkørsel og carport, hvor der også er integreret et stort lukket cykelskur. Der er ligeledes etableret et stort isoleret skur, som gør det nemt og praktisk at der ser pænt og præsentabelt ud. 
 
Miljøet i haven indbyder til grillfester, leg og afslapning. Her er store betonterrasser og et stort overdækket areal i forlængelse af huset, som giver muligheden for gode stunder i haven hele året rundt.  
 
Familier vil sætte pris på den korte gåtur til skolen, der kun tager 2 minutter. Det er let at få hverdagen til at fungere uden stress og jag. 
 
Dette er en sjælden mulighed for at eje en bolig, der har det hele. Så hvorfor vente? Gør din families drøm til virkelighed og kontakt os i dag for at opleve denne fantastiske bolig i Beder. Her venter et liv fyldt med glæde, komfort og uforglemmelige øjeblikke.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere