Fynsvej 6, 8400 Ebeltoft – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 237 m²

Grundareal 1000 m²

Rum/Værelser 9

Energimærke D

Opført/Ombygget 1969

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Fynsvej 6, 8400 Ebeltoft

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.250.000 kr.
  • Udbetaling 165.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.912 kr.
  • Sagsnummer 260000455
  • Boligareal 237 m²
  • Grundareal 1.000 m²
  • Garageareal 26 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Udsigt villa beliggende i naturskønne omgivelser

Velkommen til Fynsvej 6, 8400 Ebeltoft! Vi er henrykte over at kunne introducere jer til denne charmerende 60'er villa, som nu er til salg.
 
Udsigten fra huset er simpelthen betagende, med en spektakulær panoramaudsigt udover Ebeltoft Vig samt Mols Bjerge, som tilfører en ekstra dimension af fred og skønhed til hverdagen.
Med hele 237 kvadratmeter boligareal får I ikke blot et hjem, men en rummelig oase, der inviterer til komfort og alsidighed for hele familien. 
 
De imponerende fem soveværelser åbner op for en bred vifte af muligheder – fra at skabe et hjemmekontor eller et inspirerende hobbyrum til at sikre, at hvert familiemedlem har sin egen private helle.
Stuen indbyder til både afslapning og socialt samvær og byder på et væld af indretningsmuligheder. Der er tilstrækkelig plads til at indrette et stort spiseområde, der kan være samlingspunktet for familiemiddage eller hyggelige sammenkomster med venner.
Det veludstyrede køkken, kendetegnet ved originale detaljer, giver jer mulighed for at udfolde jeres kulinariske kreativitet, og idéen om et køkken-alrum åbner op for en social og sammenhængende atmosfære.
Et praktisk bryggers udstråler både funktionalitet og smarte løsninger, der gør håndteringen af husholdningens daglige gøremål mere effektiv. Her er plads til både opbevaring og håndtering af vasketøj, hvilket tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed til hverdagen.
 
En særlig overraskelse på første sal manifesterer sig som en gildesal, som sælgerne har skabt med omhu og kreativitet. Denne ekstra plads åbner op for festlige sammenkomster og sociale begivenheder, hvilket gør hjemmet til et ideelt sted at skabe livslange minder sammen med venner og familie. En harmonisk kombination af plads, funktionalitet og charme gør dette hus til mere end blot en bolig – det bliver et varmt, inviterende hjem.
 
Huset besidder mange originale detaljer, hvilket giver det et charmerende udtryk. Der er både de originale indbyggede skabe samt synlige mursten i huset, hvilket bidrager til husets charme.Huset har også en skøn udestue, hvor I kan nyde den smukke udsigt året rundt. Haven er rummelig og inviterer til leg og hyggelige stunder i frisk luft. Den centrale beliggenhed i det naturskønne Ebeltoft gør det nemt at nyde det bedste fra både vand og skov, som ligger blot et stenkast væk, og tilbyder en aktiv og naturskøn livsstil.Vi ser frem til at byde jer velkommen til denne enestående ejendom!
 
Dette er et hus, som skal opleves! Ring til os på 70 70 79 61 for at booke en fremvisning.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere