Casper Møllers Vej 11B, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 178 m²

Grundareal 965 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke C

Opført/Ombygget 2009

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Casper Møllers Vej 11B, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 12.500.000 kr.
  • Udbetaling 625.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 6.811 kr.
  • Sagsnummer 260000320
  • Boligareal 178 m²
  • Grundareal 965 m²
  • Garageareal 62 m²
Del denne bolig

Gennemført og elegant fuldmuret villa ved Bellevue Strandpark

Denne bolig præsenterer sig med en af de mest unikke beliggenheder i Danmark, som er svær at overgå. Kun få hundrede meter fra boligen ligger den skønne badestrand, Bellevue. Her kan du nyde havets brusende bølger og den friske havluft, så ofte du ønsker. Der er endda oprettet en sejl- og badeklub til dem, der er glade for sejlads og badning.
 
Med denne unikke placering følger også kort afstand til alle hverdagens bekvemmeligheder, herunder indkøb, institutioner samt 6,5 km til Aarhus, som nemt kan tilbagelægges på cykel ad den fuldendte cykelsti. Når der er fri fra hverdagen, har du rig mulighed for at udforske den fantastiske natur i Risskov, herunder de herlige skovområder, ligesom der er direkte adgang til kysten. Det vil også være belejligt at tage på lange gå- eller løbeture rundt i naturen, ligesom du kan tage en god cykeltur langs kysten.
 
Inden du træder ind i villaen, vil du lægge mærke til de ekstraordinære detaljer, som er lavet, herunder tag og tagrender i zink. Villaen er desuden fuldmuret, hvilket sætter prikken over i’et, for at villaen er komplet gennemført. Med den store lukket have har du også mulighed for at invitere hele familien til havefest eller lade børnene få frit spil.
 
Fra villaens entré træder du ind i den store raffineret stue, som er lavet i åben forbindelse med induktionskøkkenet. Kombinationen af klinkegulvet og fuldmureringen giver villaen et enestående rustikt look, som er beundringsværdigt. Fra entréen har du også adgang til det ene af to rummelige badeværelser. Fra stuen kan du gå ind i to gode værelser, som både kan fungere som soveværelser eller kontor. Du får også adgang fra stuen til den lækre terrasse, hvor du kan nyde de lange sommeraftener i ro.
 
Når du går op ad den elegante trappe, finder du tre store værelser ligesom et stort og komfortabelt badeværelse er at finde.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere