Fredensborgparken 9, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 200 m²

Grundareal 758 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 2010

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Fredensborgparken 9, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 6.998.000 kr.
  • Udbetaling 350.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.950 kr.
  • Sagsnummer 260000448
  • Boligareal 200 m²
  • Grundareal 758 m²
  • Garageareal 48 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Udsigtsejendom med panoramaudsigt i populære Stavtrup.

Velkommen til denne fantastiske udsigtsejendom beliggende i det populære Stavtrup. Der er kort afstand til én af Aarhus’ bedste skoler og institutioner. Det er tæt på naturskønne områder som Brabrand Sø, hvor man kan nyde cykel- og gåture i de smukkeste omgivelser. Der er gåafstand til indkøbsområde med Rema 1000, pizzeria, 365, Superkiosken med pakkeindlevering, frisør m.v.
Området er yderst børnevenligt med tre legepladser og byder på et omfattende stisystem, der gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt i byen.
Stavtrup ligger tæt på Aarhus centrum, og med E45 kun få minutter væk er det nemt at komme til og fra byen. Ligeledes er der også bus nr. 11, som stopper tæt på huset. Denne udsigtsejendom i Stavtrup er perfekt for dem, der ønsker at bo i smukke, fredelige omgivelser med en praktisk beliggenhed tæt på Aarhus og motorvejsnettet.
 
Enestående udsigt 
Denne ejendom kan prale af at have den måske bedste udsigt i hele Stavtrup, med panoramaudsigt over Aarhus og videre til Mols.
 
Gennemtænkt indretning
Ejendommens indretning er smart udtænkt med opholdsrummene placeret på første sal for at maksimere den betagende udsigt. Her finder man et rummeligt køkken/alrum, opbevaringsrum, spisestue og en stue, hvorfra man kan nyde udsigten gennem de store vinduespartier fra alle vinkler og ellers gå ud på to store altaner for at indånde den friske luft og nyde freden. Førstesalen rummer også en afdeling med et stort badeværelse og en generøs walk-in.Funktionel stueetage Stueetagen byder på tre store værelser, der giver masser af plads til kreativitet. Der er også mulighed for erhverv, samt to garager indbygget til biler, hvilket gør ejendommen ideel for både familieliv og erhvervsdrivende.
 
Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 6.298.000 kr.

Boligareal 195 m²

Type Villa

Kontantpris 7.298.000 kr.

Boligareal 109 m²

Type Villa

Kontantpris 5.198.000 kr.

Boligareal 210 m²

Type Villa

Kontantpris 2.398.000 kr.

Boligareal 180 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 237 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere