Rodalvej 8, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 261 m²

Grundareal 1205 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke C

Opført/Ombygget 1914/1982

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Rodalvej 8, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.798.000 kr.
  • Udbetaling 290.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.581 kr.
  • Sagsnummer 260000450
  • Boligareal 261 m²
  • Grundareal 1.205 m²
  • Kælderareal 26 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Nu kan drømmen om patriciervillaen gå i opfyldelse

Velkommen til Malling og til en stor og sjælden perle af et hus, som med sine 261 m2 og store, velvoksne have har plads til det gode familieliv. Boligen er for dig, der søger kvalitet og masser af sjæl.Huset hedder Villa Irene og er et af Mallings smukke, historiske huse, bygget i 1914. Siden er det blevet totalrenoveret med respekt for husets historie og er dermed lige til at flytte ind i. Med sin beliggenhed på en rolig vej lige midt i Malling når man inden for få minutters gang frem til indkøb, skole/daginstitutioner og offentlig transport. 
 
Malling: Malling er godt forbundet med Aarhus gennem både bus og letbane og ligger smukt midt i naturen. Der er 4 km til Ajstrup badestrand og 6 km til Norsminde lystbådehavn med en hyggelig havnemiljø og nær skoven. Motorvejen nås på kun 10 minutter via den nye Giber Ringvej, så hvis du pendler til arbejde, er denne beliggenhed perfekt for dig. Der har været stor udvikling i Malling; byen er blevet større i takt med, at unge børnefamilier har forelsket sig i Malling, blandt andet på grund af dens tætte forbindelse til Aarhus, men absolut også på grund af de naturrige omgivelser, der omkranser Malling. Er du til cykling, løb eller bare en gåtur ved vandet, så har området de perfekte rammer.
 
Ejendommen: I den rummelige entre mødes du af dobbelt loftshøjde og udsigt til haven. Herfra er der adgang til et stort kontor og til stuerne samt til overetagen. De tre stuer er sammenhængende og meget rummelige; den første stue på18 m2 med dobbelte døre til den hævede træterrasse og direkte adgang til haven. Stuen ligger i direkte forbindelse til de to næste stuer, på sammenlagt knap 60 m2, som indeholder opholdsstue og spisestue.
Fra spisestuen når du et velindrettet, nyere bryggers, komplet med fadebur og ekstra køkken med kogeplade og ovn samt vaskemaskine/tørretumbler. Fra bryggerset er der også direkte adgang til haven. Køkkenet er velproportioneret og byder på sin egen rummelige spiseplads. Der er adgang ud til forhaven med æbletræer og terrassen med morgensol. Derudover indeholder den nederste etage et mindre badeværelse med brus og WC. Fra køkkenet er der adgang til ca. 28 m2 kælder med mulighed for at lave vinkælder.
 
Overetagen rummer 3 store soveværelser, hvoraf et har hems, et stort familiebadeværelse og et rummeligt opholdsrum. Badeværelset på 16 m2 indbyder med sin spa-stemning til afslapning og velvære. Fra badeværelset er der adgang til det 18 m2 store forældresoveværelse med god skabsplads. Der er åbnet op til kip i opholdsrummet, hvor der er en skøn udsigt over haven. Derudover er der et stort loftsrum med god opbevaringsplads.Haven er stemningsfuld, let at passe og rummer både frugttræer og bærbuske samt prydplanter. Der er etableret et bålsted og en pizzaovn, som indbyder til mange timers familiehygge. Derudover er der en pergola, som om sommeren blomstrer med blåregn og har plads til hængekøjer.
 
Til boligen hører også en carport samt et stort skur på 28 m2. Derudover er det originale skur fra 1914 delt op i to dele. Delen, der hører til huset her, er isoleret, gjort klar til varmepumpe og er indrettet til opholdsrum til teenageren, komplet med barbord, køleskab m.m. Søger i en ejendom der kan noget ekstra, så er Rodalvej 8 i Malling et rigtig godt bud. Ejendomme som denne udbydes sjældent så kontakt derfor Aarhus Mæglerne allerede i dag og book en fremvisning.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 12.500.000 kr.

Boligareal 178 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere