Møddebro Parkvej 277, 8355 Solbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 155 m²

Grundareal 777 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Møddebro Parkvej 277, 8355 Solbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.298.000 kr.
  • Udbetaling 215.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.687 kr.
  • Sagsnummer 260000265
  • Boligareal 155 m²
  • Grundareal 777 m²
Del denne bolig

Skøn familievilla med god beliggenhed tæt på Aarhus

Omgivelserne er præget af et børnevenligt kvarter med legepladser i nærheden, hvor børnene kan lege sikkert med de andre børn fra området. Beliggenheden giver jer også nem adgang til byens bekvemmeligheder, samtidig med at du kan nyde det mere rolige liv i Solbjerg.
Ved ankomsten til ejendommen bliver du mødt af en velholdt og allerede opvokset have samt en charmerende sydvest-vendt terrasse med en tilhørende oase, som giver mulighed for at nyde solskin og afslapning, mens børnene leger.
 
I husets indre finder du et lyst og indbydende interiør med moderne indretning og masser af naturligt lys, der strømmer ind gennem store vinduer. De to værelser og det rummelige kontor ligger i børneafdelingen og har adgang til et af de to moderne badeværelser. Denne afdeling er designet med børnefamilier i tankerne og giver plads til både lektielæsning og leg.Forældreafdelingen består af et elegant soveværelse med tilhørende walk-in closet og et privat badeværelse. Her kan du trække dig tilbage og slappe af i stil og komfort.Køkkenet er centralt placeret i hjemmet og har stilrent inventar og en åben planløsning, der forbinder det til både spisestuen og stuen. Dette skaber en fantastisk plads til underholdning og samvær med familie og venner. Køkkenet er desuden udstyret med alle de nødvendige faciliteter og komfortfunktioner, som en moderne livsstil kræver.
 
Ejendommen er indflytningsklar, hvilket gør det nemt for dig som køber at flytte ind uden at skulle tænke over, hvilke usikkerheder der måtte være. Alt i alt er denne villa en drøm, der går i opfyldelse for enhver familie, der søger en moderne og komfortabel bolig med masser af plads, lys og privatliv. Her får du en harmonisk balance mellem indendørs og udendørs liv og den bekvemmelige beliggenhed tæt på byens faciliteter.
Solbjerg er en by fyldt med børnefamilier og med gode indkøbsmuligheder blandt andet ved det nye Solbjerg Torv. Derudover er den omkringliggende natur også noget som gør Solbjerg populær.
 
Ønsker du en fremvisning så ring til Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 12.500.000 kr.

Boligareal 178 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Solbjerg

solbjerg bageriRema 1000 i SolbjergSkole i Solbjergsolbjerg gyngersolbjergSolbjerg sø

Solbjerg er en lille by tæt på Tranbjerg. Der sker meget udvikling i Solbjerg, som gør den attraktiv for børnefamilier.

Med sine nemme forbindelser til Aarhus er Solbjerg en populær by ca. 18-19 km sydvest for Aarhus. Byen har gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Solbjerg er perfekt til familier eller par, der ikke vil for langt væk fra Aarhus, da byen har gode transportmulighed med bybus. Byen har skoler, dagsinstitution, svømmehal og skønne naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere