Langfreddal 3, 8471 Sabro – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 183 m²

Grundareal 908 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Langfreddal 3, 8471 Sabro

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.371 kr.
  • Sagsnummer 0823
  • Boligareal 183 m²
  • Grundareal 908 m²
  • Etager 1

I skal skynde Jer! For her er huset som opfylder mange krav som den moderne familie har til deres bolig. Husets nuværende ejere har virkelig tænkt og været omhyggelige med indretningen af huset.

Beliggenheden siger næsten sig selv og er et stort aktiv til boligen. Der er kort afstand til skole, skov, indkøb og idrætsfaciliteter. Ydermere er der ikke længere end en lille cykeltur til Friisenborg Skoven. 

Pladsudnyttelsen er utrolig god og fornemmelsen af luft og rummelighed kommer til udtryk i form af gode lysindfald og højt til loftet. Stueetagen er husets hjerte. Her er stort aktivitetsrum og lækkert køkken med adgang til multirum/kontor. 

Den ene del af huset byder på 2 store og rummelige børneværelser, badeværelse samt et rigtigt stort bryggers med masser af bord/- og skabsplads. 

Derudover en forældreafdeling bestående af soveværelse med skabsvæg og flot badeværelse med bruseniche.

Haven nemt anlagt med græsplæne med plads til boldspil samt en solrig og ugeneret terrasse - som indbyder til mange hyggelige stunder. Desuden carport og redskabsrum.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Sabro

sabro-naturRema 1000 SabroKorsvejskolen SabroFodboldbane SabroSabro-KorvejskolenSabro Kro

Sabro er en dejlig lille by ca. 14 km nord for Aarhus med nemme muligheder for at tage bilen ind til Aarhus eller ud på motorvejen.

Sabro har mange skønne naturområder lige udenfor døren, hvor du kan nyde en god gåtur eller lang løbetur. Byen er attraktiv for børnefamilier og oplever meget byudvikling for tiden.

Sabro byder på indkøb, skole, dagsinstitution og offentlig transport. Derudover er der ikke langt til Tilst, som har mange store indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere