Obstrupvej 18, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 129 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1987/1998

Adresse

Obstrupvej 18, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.098 kr.
  • Sagsnummer 4023
  • Boligareal 129 m²
  • Etager 1

Drømmer I om en indflytningsklar bolig, hvor I kan nyde en rolig hverdag ved naturrige omgivelser, mens I har kort til hverdagens gøremål? Så fortjener denne villa i Mårslet bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Obstrupvej 18 for jer.

I denne ét plans villa på 129 m2 får I hele fire veludnyttede værelser og fritliggende grønne områder i baghaven. Boligens skønne placering i Mårslet er i gåafstand til både dagsinstitutioner, skole og indkøb. Med letbanestoppet 250 meter fra boligen kan I være i Aarhus C på blot 20 minutter. 

Boligen fremstår i dag med et gennemgående indbydende udtryk og byder på entre, bryggers, køkken/alrum, stue, fire værelser og et badeværelse. Husets klinkegulv er udstyret med gulvvarme. Villaens køkken er med sorte elementer og lys træbordplade, hvor I har god skabs- og bordplads. I det store alrum kan I passende have spisebordssættet stående, når der skal indbydes familie eller gæster til spisning, mens familien kan slappe af i stuen, når der står filmhygge eller brætspil på programmet. Stuen har store vinduer, der giver rummet et skønt lysindfald og skaber en afslappende stemning.

Fra stuen har I udgang til den stenbelagte terrasse, hvor mange timer kan nydes i fred og ro med et skønt udsyn til haven. Haven grænser ud til grønne områder med legeplads og stisystem. Derudover er der en tilhørende træterrasse hvor I kan nyde solen.

Badeværelset er med gulvarme, separat bruseniche og nyere badeværelsesmøbel. I finder også fire værelser, der er godt udformet, mens de har et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Boligen har også et fint bryggers med god skabsplads og plads til vaskesølje.

Derudover byder boligen også på 27 m2 carport.

Mårslet har et stærkt foreningsliv der bl.a. byder på mange sportstilbud til børn og voksne. Byen har også en skøn natur, og boligens have grænser lige ud til grønne områder med mange stisystemer, der inviterer til hyggelige gåture. Udover de gode muligheder for offentlig transport i Mårslet kan I være i Aarhus C på ca. 17 minutter i bil.

Denne bolig er for jer, der ønsker en indflytningsklar og velbeliggende villa, hvor I kan nyde en rolig hverdag ved naturrige omgivelser. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Obstrupvej 18 i Mårslet for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere