Grenåvej 109B, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 98 m²

Grundareal 501 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke E

Opført/Ombygget 1928

Adresse

Grenåvej 109B, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.850.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.543 kr.
  • Sagsnummer 1433
  • Boligareal 98 m²
  • Grundareal 501 m²
  • Kælderareal 57 m²
  • Etager 3

Flot gammel murermestervilla som mere eller mindre er gennemrenoveret med sans for de originale detaljer og den moderne indretning. Kvadratmeterne er udnyttet til perfektion og huset føles større end det angivne, da udestuen, kælderen og hems er inddraget rigtig godt i boligen. Derudover er boligen beliggende med kort afstand til Riisskoven, strand og det pulserende byliv.

I Riisskoven er de smukt og roligt, og det er derfor oplagt til løbe- og gåture uanset årstid.

Stranden er Den Permanente som blandt andet byder på vinterbadning, kajakklub og beachvolley.

Byen er Aarhus N, hvor det hyggelige Trøjborg byder på små specialbutikker, cafeer og indkøbsmuligheder. Endvidere er der heller ikke langt til Aarhus C og alle dets muligheder.

I boligen er stueplanen hjertet i huset med nyt renoveret køkken, hvorfra der er åben adgang til de to lyse og rummelige stuer med høj til loftet. Fra entreen er der adgang til første sal og kælder. Værelserne på første sal er af god størrelse og det ene med en meget funktionel hems. Kælderen er udgravet og istandsat, så den i dag fremstår rigtig fin, med god arbejdsplads i bryggers, gæsteværelser, bad og ikke mindst et lækkert vinrum.

Haven er ny anlagt med ny belægning rundt om huset, rullegræs og fin støjmur mod Grenåvej. Gårdspladsen på bagsiden af huset byder på eftermiddags- og aftensolen. Under udestuen er en isoleret garage, som er perfekt til ekstra opbevaring og redskabsskur.

Størstedelen af vinduerne er skiftet. Der er lavet helt ny kloakering, og taget har fået ny tagrygning. Der kan skrives meget mere om huset, men en bolig som denne skal ses, og den vil ikke skuffe dig.

Ring eller skriv til Aarhus Mæglerne for nærmere info, vi glæder os til at høre fra dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere