Ajstrupvej 14, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 176 m²

Grundareal 356 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Ajstrupvej 14, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.473 kr.
  • Sagsnummer 0872
  • Boligareal 176 m²
  • Grundareal 356 m²
  • Etager 2

Skal I være den første ejer af denne topmoderne ejendom, som er fuldstændig unik, da der meget sjældent udbydes et nyt hus i den gamle del af Malling og med de kvaliteter som denne ejendom tilbyder.

Huset indeholder alt hvad nye huse i dag kræver. Gulvvarme, ventilationsanlæg, store værelser og flere badeværelser. Endvidere er det fuldstændig vedligeholdelsesfrit, og der er kun brugt kvalitetsmaterialer. Gulvene er massive hvidpigmenteret bøg. I køkkenet er der installeret smarte nye løsninger fra HTH, med f.eks. Gastroskab, hvor alle køkkenmaskiner har en plads i en del af køkkenet, der smart kan lukkes væk når det skal se pænt ud. Den sidste del af køkkenet er lavet af snedker og opført i røget eg med ekstra dyb bordplade. Samtidig med topkvalitet hårde hvidevarer. Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til en stor træterrasse og en meget overskuelig og nem have.

I stueplan er der en afdeling med et stort soveværelse, walk-in, og samtidig adgang til eget luksusbadeværelse. I badeværelset er installeret et lækkert badekar og en stor bruseniche. I den anden ende af stueplan er der et kontor, som indeholder skabe hvor alt teknik i huset er samlet. Ved indgangspartiet er der installeret vaskemaskine og tørretumbler i et praktisk rum, hvor der også er blevet plads til et ekstra toilet til stueplan.

På 1. salen er der 3 enormt store værelser. Fra 2 af værelserne er der mulighed for at lave en tagterrasse.(Tilladelse foreligger endnu ikke). Yderligere er der et stort badeværelse til værelserne på 1. sal.

I haven er der anlagt terrasse og ny flisebelægning. Det er opdelt i flere niveauer. Der er også en regulær carport med adgang til en stille vej. Området er meget centralt beliggende og skole, institutioner, indkøb, bus/tog, og byens handelsgade er lige i nærheden. Tænk over hvilke muligheder det vil give for jeres familie med denne centrale placering. Kom og se denne bolig hurtigt, og flyt ind i morgen hvis du vil.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere