Jyllands Allé 125, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 149 m²

Grundareal 763 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1958/1981

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Jyllands Allé 125, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.145.000 kr.
  • Udbetaling 260.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.313 kr.
  • Sagsnummer 260000281
  • Boligareal 149 m²
  • Grundareal 763 m²
  • Kælderareal 120 m²
  • Garageareal 10 m²
Del denne bolig

Fantastisk moderne villa i Fredensvangsområdet

Velkommen til en fantastisk bolig, som ligger i det attraktive Fredensvang-område. Derfra kommer du til at bo i cykelafstand til Aarhus C ligesom du også har mulighed for at tage en tur til Marselis-området, som både byder på skov, natur og strand. Med en central placering, har du også alle hverdagens gøremål tæt på heraf bl.a. skole og indkøb. Med den centrale placering er det også en fordel, At ejendommen har en fordelagtig funktion i form af en garage med dobbelte elektriske porte. Fra garagen kan du komme direkte ind i boligen.
 
Selve boligen står i en renoveret og imødekommende stand, hvilket gør det attraktivt at flytte ind for den travle familie. Villaen består af 149 kvm. i stueplan ligesom, at boligen også har 120 utrolige kvm. i kælderen.
 
I villaens stueplan bliver man først mødt af entréen, hvorfra I træder ind i det store rummelige køkkenalrum. Med det gennemgående sildebensparketgulv, så er der virkelig kræset for detaljerne, hvilket giver det stilrene look. Køkkenet giver jer rige muligheder for at slå jer løs i madlavningen, da det er et nyere køkken med god plads og en tilhørende køkkenø.
 
Når man går ned fra køkkenet til opholdsstuen, vil man opleve den hjemlige hygge i den store sofa, hvor man ikke kan undgå at tilbringe mange af ens aftener med en god bog eller foran fjernsynet. Fra opholdsstuen har du ligeledes muligheden for at gå ud og på den flotte træterrasse, hvor de lyse aftener kan nydes sammen med hele familien. Fra terrassen kan man også kigge ned i boligens lukket have, hvor man kan se på børnenes leg.
 
Den øvrige del af stueetagen byder på to fine værelser, boligens først badeværelse med klinker af marmorlook samt andre gode detaljer. I underetagen føler man sig også hjemme, da der er lavet højt til loftet, ligesom der er lavet en del disp. Rum, hvor man har mulighed for at lave hobbyrum, walk-in osv. I underetagen er også boligens anden badeværelse, hvor der er foretaget lækre materialevalg, ligesom der også er dobbelthåndvask, badekar og bruseniche.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 12.500.000 kr.

Boligareal 178 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere