Digevænget 5, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 151 m²

Grundareal 846 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1985

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Digevænget 5, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.798.000 kr.
  • Udbetaling 190.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.953 kr.
  • Sagsnummer 260000469
  • Boligareal 151 m²
  • Grundareal 846 m²
  • Garageareal 36 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Familie villa i Beder

Denne étplans villa på 151 m2 er beliggende på en rolig villavej.
Boligen er opført i 1985 og fremstår med et gennemgående moderne udtryk. I boligen får I tre veludnyttede værelser, en stor grund og er på samme tid tæt på skole, daginstitution og indkøb. Så hvis I drømmer om en villa lige til at flytte ind i hvor der er plads til hele familien, fortjener Digevænget 5 i Beder bestemt at blive set.
Når I kommer til boligen, vil I blive budt velkommen i den lyse entré, hvor der er god plads til al overtøjet. Fra entréen er den brede fordelingsgang, der fordeler boligens rum. Villaens nyere køkken er med god skabs- og bordplads samt plads til mindre spisebordssæt. Den fuldmuret køkkenø åbner køkkenet op og inviterer i den grad til nærvær og hygge under madlavningen. Herfra kommer I ind i den lyse spisestue, hvorfra der via den overdækkede træterrasse er udgang til husets store stenterrasse. Ud i en vinkel er boligens stue, der ligger op til mange forskellige indretningsmuligheder. De store vinduer giver et godt lysfald og inviterer naturen indenfor og der er også egen udgang til terrassen og haven fra stuen.Med boligens tre værelser har I plads til hele familien. Alle værelserne er af god større og med et naturligt lysindfald og desuden er der på to af værelserne indbyggede skabe.
Fra det ene værelse er der direkte udgang til terrassen. I forlængelse af værelserne findes husets ene badeværelse, der er med separat bruseniche. Ved siden af badeværelset er et fint gæstetoilet af god størrelse.I boligen findes også et moderniseret bryggers med egen praktisk udgang og god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt god opbevaringsplads. Endvidere er der et depotrum med yderligere plads til opbevaring.
 
I den store, ugeneret have er der god plads til leg og aktiviteter. Stenterrassen har mange hyggekroge med bl.a. en overdækket terrasse og markise, så solen kan nydes hele dagen. Ydermere er der en fuldmuret garage til boligen også med plads til opbevaring.Med boligens gode placering i Beder har I gå afstand til indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og legepladser. Fra Beder er der direkte forbindelse til Aarhus med bussen og Letbanen. Familiens mindste kan trygt og sikkert bevæge sig rundt i Beder via stisystemerne, der fortsætter over i Vilhelmborgsskoven. Endvidere har du vandet og flere omkringliggende strande i cykelafstand fra boligen.Denne villa er for jer, der ønsker en bolig med plads til hele familien, mens I kan nyde en skøn beliggenhed tæt på naturen og alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Digevænget 5 i Beder for jer.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Type Villa

Kontantpris 5.798.000 kr.

Boligareal 261 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere