Borrevænget 12, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 152 m²

Grundareal 815 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1971

Adresse

Borrevænget 12, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.330 kr.
  • Sagsnummer 260000437
  • Boligareal 152 m²
  • Grundareal 815 m²
  • Etager 1

Velkommen til Borrevænget 12, 8320 Mårslet
 
Drømmer du om en idyllisk beliggenhed tæt på Aarhus, kombineret med masser af plads til familien og muligheden for hyggelige stunder i haven? Så er denne villa på Borrevænget 12 lige noget for dig!Beliggende i det eftertragtede Mårslet, byder denne ejendom på en attraktiv placering, der giver dig både ro og nærhed til bylivet i Aarhus. Med en stor grund får du rig mulighed for at udfolde dig og skabe dit eget private fristed.
 
Indendørs møder du en rummelig bolig med 3 store værelser, ideelle til både soveværelser og hjemmekontor efter behov. Herudover finder du 2 stuer, der giver plads til både afslapning og sociale sammenkomster. Det store køkken indbyder til fælles madlavning og hyggelige måltider med familien og vennerne. Mens køkkenet er af ældre dato, rummer det stadig masser af potentiale til at blive dit drømmekøkken med den rette kærlige hånd.
 
Udendørs kan du se frem til en stor have, der indbyder til leg, grillfester og afslapning under åben himmel. Her er der masser af plads til at dyrke hobbyer eller blot nyde solen og naturen i fulde drag.Grib chancen for at skabe dit drømmehjem på Borrevænget 12.
 
Kontakt os i dag for en fremvisning, og lad os sammen gå på opdagelse i alle de skønne muligheder, denne villa har at byde på.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere