Tøndergade 84, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn 3’er centralt i Aarhus – med altan og grønt gårdmiljø

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 76 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1957

Adresse

Tøndergade 84, 1 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3313
  • Boligareal 76 m²

Skøn 3’er centralt i Aarhus – med altan og grønt gårdmiljø

Drømmer I om at bo midt inde i Aarhus og have alle byens muligheder i jeres ”baghave”? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Tøndergade 84, 1.th., i Aarhus C for Jer. Har får I en flot højloftet lejlighed med to værelser, en stue samt et lyst og funktionelt køkken.

Nærområdet på byder på indkøbscenter, daginstitutioner, skoler, læge, fitness og I er ikke mere end 5 min. fra midtbyens utallige cafeer og kulturelletilbud. Banegården, motorvejsnettet og bussen er i kort afstand af ejendommen og gør det nemt at komme til og fra Aarhus. Hopper I på cyklen er I ved flere af byens uddannelsessteder på 10min. Den stemningsfyldte Jægergårdsgade og Ingerslev Boulevard er begge et besøg værd.

I ankommer i en rummelig entré, der på den ene side fordeler lejlighedens lyse køkken med alt i hårde hvidevarer, et lyst badeværelse med bruseniche samt ét af lejlighedens to gode værelser. Heraf er det ene værelse med dejligt kig ud mod gården.

Endvidere finder I en rummelig og højloftet stue med et skønt lysindfald via de store vinduespartier samt udgang til lejlighedens altan, hvor solens stråler og varme kan nydes til langt hen på aftenen.

Rummeligheden er god og gør det nemt for Jer at indrette Jer med både en spise- og sofaafdeling, så der kan nydes en afslappende stund og geares ned.

Til lejligheden følger der et pænt gårdmiljø, hvor der er sol det meste af dagen, og hvor det er oplagt at invitere venner og familie til grillhygge.

Ejendommen har desuden fået nyt tag i 2019 samt lejlighedens vinduer udskiftet i 2016.

Til lejligheden følger der et parkeringsbevis med til den private parkering, lige udenfor døren.

Alt i alt en skøn lejlighed med en suveræn beliggenhed midt i Aarhus for Jer, der drømmer om at bo centralt i en rummelig lejlighed, hvor der er plads at vokse på.

Har lejligheden vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning ved Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 77 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 65 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere