Vestre Ringgade 210, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 71 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1950

Adresse

Vestre Ringgade 210, 4 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Udbetaling 125.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.156 kr.
  • Sagsnummer 3651
  • Boligareal 71 m²

Skøn 3'er med altan og fantastisk udsigt

Dette er en dejlig treværelses lejlighed med en sydvendt altan, der har en spektakulær panorama udsigt over Aarhus by og bugt. Hvis du værdsætter luft og grønne områder, og stadig ønsker at være tæt på uddannelsesinstitutioner samt midtbyen, så er dette stedet for dig.
 
Lejligheden ligger på en lys fjerde sal, hvor du fra den nyrenoverede altan, kan nyde solopgangene og farverne af de skiftende årstider. Indenfor finder du en rummelig entré, et soveværelse, og to lyse og elegante stuer med flere muligheder for indretning. Der er lagt nyt sildebensgulv i hele lejligheden, som giver et utrolig flot og moderne udtryk. Yderligere er der et moderne badeværelse med et flot terrazzogulv og hvide klinker, samt et velholdt køkken med en lille spiseplads. 
 
Lejligheden står i utrolig pæn og skarp stand, og man får en klar fornemmelse af at sælger har passet på og varetaget lejligheden i løbet af ejertiden. Det er dit kvalitetsstempel som fremtidig køber. 
 
Mulighederne i lejligheden er mange. Såfremt man i stedet for to stuer, ønsker at etablere et ekstra soveværelse, er der rig mulighed for at opsætte en væg mellem de to stuer. Dette vil gøre lejligheden til en lækker delevenlig 3 værelses, tæt på universitetet, handelsskole og midtbyen.
 
  Ejerforeningen er velorganiseret og har en vicevært tilknyttet. Du har adgang til fællesfaciliteter såsom en cykelparkering, et vaskeri og et pulterrum til lejligheden. Derudover er der en hyggelig gårdhave med en solrig sydvendt have, hvor du kan nyde de lange sommeraftener. Endelig er der rigelig parkering tilgængelig til dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere