Holmkærvej 60, 8380 Trige – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 91 m²

Grundareal 128 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 1987

Adresse

Holmkærvej 60, 8380 Trige

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.749 kr.
  • Sagsnummer 3734
  • Boligareal 91 m²
  • Grundareal 128 m²
  • Etager 2

Aarhus Mæglerne har nu fornøjelsen af at udbyde dette velholdte rækkehus i 2 plan på Holmkærvej 60 i Trige, med kort afstand til nærliggende indkøbsmuligheder, daginstitution og skole. Trige byder ydermere på idrætsfaciliteter, gode transportmuligheder samt kort afstand til Aarhus, Hinnerup og Randers.

Dette super fine rækkehus er indrettet med en entré med plads til at hænge sko og overtøj. Dejlig, lys stue, som er i åben forbindelse til køkken. Køkkenet fremstår i lyse og neutrale materialer med skabs- og bordplads.

På 1.salen, har man repos, der leder jer videre til husets 2 værelser, begge med skabsplads. I det store soveværelse har man udgang til syd/vestvendt altan, hvor man kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Man har flisebelagte terrasser både i for- og baghave og man har hermed mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Derudover er der udsigt til grønt område med en lille sø mod øst.

Foran huset tilhører et lille skur med plads til opbevaring af diverse haveredskaber.

Til huset medfølger egen parkeringsplads, der er tinglyst til huset.

Grundejerforeningen har gode fællesarealer med lukket gård miljø mod vest samt legeplads. Her får du den perfekte startbolig til den lille familie, til jer som par eller til dig der ønsker god plads og rolige omgivelser.

Lyder ovenstående som noget for dig/jer? Så kontakt Aarhus Mæglerne allerede i dag for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Trige

Bakkegårdsskolen i TrigeDagli Brugsen i TrigeTrige udendørsaktiviteterTrige naturBakkegårdsskolen i TrigeSkilt i Trige

Trige er byen til dig, der søger hyggelig idyl med masser af natur omkring dig. Byen er placeret lidt nord for Lisbjerg og har mange dejlige områder for børnefamilien og forældrene, hvor børnene er flyttet hjemmefra, samt til den ældre, der ikke vil til en større by, men ønsker at være tæt på familien.

Byen har gode stisystemer til skole, og små boligkvarterer tæt ved hinanden, så børnene nemt kan komme hen til hinanden uden at skulle på en større vej.

Byen er ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder i form af bus. Trige er et idyllisk område med god mulighed for natur tæt på. I Trige kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere