De Mezas Vej 15, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Delevenlig toværelses på attraktive Frederiksbjerg

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 59 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1918

Adresse

De Mezas Vej 15, ST tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4165
  • Boligareal 59 m²

Delevenlig toværelses på attraktive Frederiksbjerg

På De Mezas Vej 15, st. tv. i Aarhus C finder du denne hyggelige lejlighed. Her kan du nyde hverdagen på Frederiksbjerg, der byder på et stort udvalg af barer, restauranter og caféer, mens du er i gåafstand til det pulserende byliv i midtbyen.

Lejligheden er udformet med to lige store værelser, hvilket gør boligen perfekt som forældrekøb til deling mellem to eller for singlen eller parret. Boligen har et lyst og indbydende udtryk kombineret med charmerende detaljer som fine lister, brede vinduespartier og brune trægulve. Lejlighedens 59 kvm byder på både entré, to store værelser, køkken samt badeværelse.

I boligens entré har du god plads til at hænge overtøjet og stille skoene, mens der herfra er adgang til lejlighedens øvrige rum. Køkkenet er velholdt med hvide skabselementer, lyse fliser langs bordkanten samt hvidmalet trægulv. Her kan du nyde det rolige udsyn til fællesgården, mens du rører i kødgryderne. Den nuværende ejer har også opsat et væghængt klapbord, så der kan spises måltider i køkkenet.

Det ene værelse er med vinduer ud til gaden, hvormed det passende kan bruges som stue. Her har du god plads til spisebordssæt samt et stuehjørne, hvor du kan smide dig i de bløde lag efter en lang dag. I det andet værelse er der vinduer ud til fællesgården, hvormed det passende kan bruges som soveværelse. Begge værelser er med trægulv og store vinduespartier, der inviterer lyset ind og skaber en afslappende stemning. Boligens badeværelse med separat bruseniche og har lyse fliser i gulvet.

Endvidere er lejligheden del af en velfungerende ejerforening med sund økonomi.

Med boligens centrale placering har du kort til både indkøbsmuligheder, kulturliv og transport. Du har fx blot 200 meter til Netto og Rema 100, ligesom de hviie’s fodboldeventyr i Ceres Arena og forlystelses sjov i Tivoli Friheden ligger i gåafstand til boligen. Det er samtidig let at komme til studie og arbejde med de mange busforbindelser fra Harald Jensens Plads og Aarhus St.

Denne bolig er for dig, der ønsker en indflytningsklar lejlighed tæt ved midtbyens kulturliv, mens du har nem adgang til offentlig transport og motorvej. Hvis lejligheden har vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise De Mezas Vej 15, st. tv. i Aarhus C for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 41 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 67 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere