Lundbyesgade 28, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 71 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1927

Adresse

Lundbyesgade 28, st. th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 3.098.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.308 kr.
  • Sagsnummer 4202
  • Boligareal 71 m²

Hvis du drømmer om en lejlighed med en helt central placering i Aarhus, hvor der samtidig er plads til fred og ro, så er Lundbyesgade 28, st. th. bestemt et godt bud. Her får I en skøn kombination med gåafstand til alle midtbyens glæder, mens du samtidig har naturen helt tæt med fx kun få hundrede meter til Botanisk Have.

Denne lejlighed er med sine tre værelser til deling mellem venner, et par eller for singlen, der ønsker rigtig god plads. Ejendommen fremstår yderst velholdt og senest i 2015 blev der skiftet tag.

I entréen har du plads til at hænge overtøjet og stille skoene, mens der herfra er adgang til lejlighedens øvrige rum. Køkkenet er velholdt med hvide skabselementer, opvaskemaskine og masser af både bord- og skabsplads. Fra køkkenet er der udsigt til den rolige gårdhave.

Lejlighedens lyse spisestue er placeret overfor køkkenet og er med god plads til spisebordssæt. Det andet værelse, der vender mod gaden, kan passende bruges som stue med god plads til sofaarrangement. Lejlighedens tredje værelse er med vinduer ud til gården, hvilket gør det oplagt til soveværelse. Her er der desuden plads til at etablere kontorplads. Alle tre værelser er lyse, af en god størrelse og med fine trægulve. To af værelserne har desuden fine stuklofter. Lejlighedens veludnyttede badeværelse er renoveret i 2011 og med separat bruseniche.

Fra køkkenet fører bagtrappen ned til kælderen, hvor der er fælles vaskemaskiner og tørretumblere. Herfra er der også udgang til den hyggelige gårdhave.

Med boligens dejlige placering har du nem adgang til at nyde alt Aarhus Centrum har at tilbyde. Blot få minutters gang fra lejligheden har du alle caféerne på Åboulevarden, butikkerne på Strøget, mens I samtidig har kulturen helt tæt på med ARoS, Den Gamle By og Godsbanen inden for få hundrede meter. Du er samtidig tæt på transportmuligheder, hvor Banegården kan nås på ca. 10 minutter.

Denne lejlighed er for dig, der ønsker en pæn og indflytningsklar bolig, omgivet af by og stemning, hvor du har nem adgang til alt Aarhus midtby har at tilbyde. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Lundbyesgade 28, st. th., i Aarhus C for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 91 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 88 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere