Byagervej 22A, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 97 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1983

Adresse

Byagervej 22A, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.598.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.346 kr.
  • Sagsnummer 4314
  • Boligareal 97 m²
  • Etager 1

Hvis I drømmer om et hus, hvor I kan nyde en rolig hverdag tæt ved skole, indkøb og natur, så er Byagervej 22A et rigtig godt bud på netop det.

Huset er løbende blevet renoveret og fremstår derfor i dag med et gennemgående indbydende udtryk. Huset har meget luft omkring sig, og har en stor indkørsel med plads til carport, cykler og det føles som at bo i villakvarter.

Boligens lyse køkken har både god skabs- og bordplads. I åben forbindelse hermed er boligens spiseafdeling, der inviterer til masser af hygge og nærvær under madlavningen. Herfra har I direkte udgang til den nyere store træterrasse og have, der lægger op til mange gode timer udendørs. Boligen ligger lige op til en fin legeplads, så børnene selv kan rende herover og lege.

Et par trin ned fra spiseafdelingen er boligens store stue, der har god plads til det store sofaarrangement. I boligen er der tre værelser, som alle er lyse og godt udformet med et naturligt lysindfald fra de nyere vinduer. Desuden er der et walk-in closet med god plads til familiens tøj. Badeværelset er renoveret i 2018 med lyst skabsarrangement og stor separat bruseniche.

I boligen findes desuden et bryggers med god plads til både vaskesøjle og opbevaringsplads. Bryggerset er med praktisk flisegulv og egen indgang.

Beder er en dejlig by at bo i med et stærkt foreningslivet og mange lokale sportstilbud for både børn og voksne. I rækkehuset på Byagervej kan I nyde en placering tæt ved alle hverdagens gøremål med kort til både skole, daginstitutioner og indkøb. Samtidig har I kort til at nyde en gåtur i Vilhelmsborg Skov, og hvis I tager bilen, har I under 10 minutter til Mariendal og Ajstrup Strand. Beder har eget letbanestop samt hyppige busafgange til Aarhus C, som gør I kan være i centrum på under 30 minutter.

Denne bolig er for jer, der drømmer om en helt indflytningsklar bolig tæt på hverdagens gøremål. Her får I alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Byagervej 22A i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere