Banevolden 28, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 132 m²

Grundareal 931 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke E

Opført/Ombygget 1967

Adresse

Banevolden 28, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.698.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.665 kr.
  • Sagsnummer 1205
  • Boligareal 132 m²
  • Grundareal 931 m²
  • Garageareal 36 m²
  • Etager 1

Huset er beliggende i det sydlige attraktive Malling i et børnevenligt kvarter med kort afstand til både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder samt offentlig transport i form af bus og tog.

Huset er fuldmuret og stort set gennemrenoveret med sans for detaljen og en stilren indretning.

Huset rummer 3 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, køkken og entre, alle i nye og moderne materialer. I badeværelse, gæstetoilet og entre er der gulvvarme. Desuden er der en bred fordelingsgang med adgang til et loft med plads til opbevaring.

Ydermere har huset et stort funktionelt bryggers med mulighed for etablering af et 4. værelse.

I køkken-alrummet er der god plads til et stort spisebord, som hele familien kan samles omkring med åben adgang til den lyse stue.

I stuen er der et gulv til loft vinduesparti, der giver et flot lysindfald i rummet samt flot udkig til haven. Her er der adgang ud til en enestående træterrasse i 2 niveauer, der indbyder til afslapning og hyggelige grillaftener med familie og venner.

Endvidere har huset en skøn, ugeneret have, der er nem at holde, og med en græsplæne der indbyder til masser af leg og boldspil.

Til huset hører en garage/værksted og redskabsrum med masser af plads til cykler, haveredskaber m.m.

Lyder dette som noget for jer? Så kontakt byens lokale ejendomsmægler – Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at vise jer huset.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere