Klostertorvet 11, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 63 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Klostertorvet 11, 3 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.934 kr.
  • Sagsnummer 4481
  • Boligareal 63 m²

Hvis du leder efter en hyggelig oase, hvor du kan nyde godt af det pulserende byliv i Aarhus C med Klostertorvet som din forhave, kort gåafstand til shopping i Magasin og en Føtex lige om hjørnet, mens du har lækre, moderne rammer at trække dig tilbage i, så fortjener Klostertovet 11, 3. 8 bestemt af blive set.

Når du træder indenfor, bemærker du straks lejlighedens udsøgte detaljer såsom sorte Designa træelementer i køkkenet og gennemgående plankegulve, hvis moderne stil går i flot samspil med de charmerende, buede vinduer, der er velholdt fra ejendommens opførsel. Lejlighedens 63 kvm er godt udnyttet, hvor du både finder en entre, et stort køkkenalrum, et soveværelse samt et badeværelse. Perfekte rammer for både parret, singlen eller som forældrekøb til den studerende.

Køkkenalrummet er et dejligt rum at være i, hvor de buede vinduer inviterer lyset ind og skaber en afslappende stemning på en placering, der ellers ulmer af omkringliggende kultur og byliv. Køkkenets sorte stil danner god kontrast til det lyse og moderne udtryk med højt til loft og lyse egetræsgulve, mens der bydes på alt i nyere kvalitets hvidevarer. I alrummet har du god plads til både at have spisebordet stående, mens du kan etablere en hyggelig sofakrog, hvor du kan slå benene op efter en lang dag.

Badeværelset er med lyst og nymalet beton epoxy gulv, separat bruseniche, vaske/tørremaskine og væghængt toilet, mens der er en rød tråd til køkkenets stil med et fint, sort skabsarrangement. I boligens soveværelse har du god plads til seng og skrivebord, ligesom der er to indbyggede dobbeltskabe med skydedøre.

Lejlighedens centrale placering tiltaler enhver bybo, der vil bo midt i kulturlivet, hvor du på hverdagens spadsereture over Klostertorvet er på første række til den hyggelige summen fra pladsens restauranter og barer. Herfra har du kort gåafstand til alle midtbyens glæder. Du har fx blot 100 meter til Føtex, 200 meter til Åboulevarden og 800 meter til vandet ved Havnepladsen. Klostertorvet byder samtidig på nem adgang til diverse busforbindelser mod bl.a. Aarhus Universitet.

Endvidere er lejligheden nymalet efter de nuværende ejere og der er et tilhørende depotrum i ejendommens kælder. Der er desuden elevator i opgangen, mens der ligger både en fælles terrasse på 2. sal og en fælles tagterrasse på 4. sal.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis Klostertorvet 11, 3. 8 har vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 91 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 88 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 118 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere