Skoleparken 135, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 181 m²

Grundareal 780 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969/1977

Adresse

Skoleparken 135, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.075.000 kr.
  • Udbetaling 255.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.441 kr.
  • Sagsnummer 4539
  • Boligareal 181 m²
  • Grundareal 780 m²
  • Kælderareal 45 m²
  • Garageareal 30 m²
  • Etager 2

Er I på udkig efter en kvalitetsvilla, hvor der er plads til hele familien, og hvor I kan flytte lige ind uden at røre en finger - hverken ude eller inde.

Boligen er løbende renoveret og moderniseret med f.eks. nyt køkken i 2019 og en facaderenovering i 2014 med nye træ/alu velfac energi vinduer og efterisolering, og tidligere i 00'erne blev taget udskiftet. Dette er kun nogle af renoveringerne – glæd dig til at opleve det hele på en fremvisning.

Villaen er beliggende på en stikvej i et af byens bedste områder, og hvor familiens mindste trygt kan gå til f.eks. skole og legeplads helt uden at skulle krydse vejen.

Planløsningen er praktisk og gennemtænkt. I ankommer i en dejlig entré, hvor der blotlagte hanebånd og åbent op til kip, og ovenlys vindue, som giver en masse lys og en pragtfuld modtagelse i huset. Dette leder videre ind til boligens hjerterum, som består af et åbent køkken/alrum i direkte forbindelse til en stor stue. I stue og alrum er der udgang til terrasse og have. Haven er nem at vedligeholde, hvor der kun skal slåes græs, og så kan resten af tiden nydes med hygge og leg.

Rummeligheden er god, og der er masser af plads for familiens mindste at lege på.

Boligen byder på en forældreafdeling med et stort soveværelse og badeværelse. Derudover rummer boligen 4 børneværelser, et praktisk bryggers med indgang til endnu et værelse, som idag bruges som TV-rum, og dette kan sagtens anvendes som multirum for en børnefamilie. Endviderer er der endnu et badeværelse i afdelingen med værelser, samt et gæstetoilet.

Boligen indeholder også en meget funktionel og tør kælder med plads til opbevaring og værksted. Derudover er der en stor garage, hvor nutidens biler sagtens kan få plads.

Villaen fremstår i et skarpt og bevaret look med respekt for husets originale detaljer, hvis udførelse harmonerer flot med husets stil.

Her er alt, hvad man kan ønske sig for en problemfri hverdag. I gåafstand er der daginstitutioner, adskillige indkøbsmuligheder, bibliotek, lægehus og idrætsanlæg. Nærområdet er trygt og roligt og sammenholdet er godt, som både store og små nyder. Ønsker I at opleve hvad Beder, og området, ellers byder på, kan I på gåben tage på “Skrænten” for at klatre, eller til Giber å for at se på fisk eller den odder som lever ved åen.

Hopper I i bilen, har I kun 5 min. til Ajstrup strand og 15 min. til Aarhus C. Offentlig transport sker med Letbanen og busforbindelser.

Boligen er perfekt for børnefamilien, eller for jer, der har brug for en skøn kvalitetsvilla med masser af gode kvadratmeter og en særdeles god beliggenhed. Har boligen vakt jeres interesse, så book en fremvisning i dag. Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at fremvise jer denne flotte villa.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 166 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 169 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere